Λάρνακα: Εκτός κυρίως ταμπλό Χριστοφή και Λάκη

Δεν κατάφεραν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό της ITF Pro διοργάνωσης των 35.000 δολαρίων στη Λάρνακα οι Ελένη Χριστοφή και Μιχαέλα Λάκη. Αμφότερες αγωνίστηκαν στα προκριματικά των μονών, όμως δεν έκαναν το 2/2 για να βρεθούν στη φάση των “32”.

Η Χριστοφή στην πρεμιέρα της ηττήθηκε με 7-5, 4-6, 10-4 από την 21χρονη Ολλανδέζα, Τάρα Γουρθ. Η Λάκη στο πρώτο της ματς κέρδισε την 22χρονη Γερμανίδα, Λάουρα Μπόενερ,

με 6-1, 6-2, όμως σήμερα έχασε από την 19χρονη Ουκρανή, Αναστασίγια Κωνσταντίνοβα Σομπόλεβα, με 5-7, 7-6(2), 10-5, μετά από 2 ώρες και 29 λεπτά αγώνα στο Court 4.

Ωστόσο και οι δύο θα αγωνιστούν στα διπλά του τουρνουά της Κύπρου. Η Λάκη θα παίξει δίπλα στην 20χρονη Ολλανδή, Ανούκ Κοέβερμανς, και θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα τους τις Σεμπαστιάνα Σκιλιπότι (Ελβετία) και Σελίν Σιμουνγιού (Ιρλανδία).

Η Χριστοφή θα συνεργαστεί με την Μάρθα Ματούλα, όντας στο No4 του ταμπλό. Στο πρώτο τους παιχνίδι θα αντιμετωπίσουν τις Ισπανίδες, Ιρένε Μπουρίγιο Εσκοριουέλα και Αντρέα Λαζάρο Γκαρσία. Στα διπλά θα παίξουν και οι Δήμητρα Παύλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

The post Λάρνακα: Εκτός κυρίως ταμπλό Χριστοφή και Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα