Indian Wells: Με Λεχέτσκα στους “16” ο Τσιτσιπάς (vid)

Τον 22χρονο Γίρι Λεχέτσκα θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 4ο γύρο του BNP Paribas Open, μετά τη σπουδαία νίκη-έκπληξη που σημείωσε ο Τσέχος την Κυριακή κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Το Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε 6-4, 6-4 του Ρώσου, Νο5 του ταμπλό, σφραγίζοντας το ραντεβού με τον Έλληνα πρωταθλητή ο οποίος νωρίτερα κέρδισε άνετα τον

Φράνσις Τιαφό.

Another big win over Rublev @jirilehecka plays some inspired tennis to reach the 4th round of Indian Wells for the first time!#TennisParadise pic.twitter.com/y84UzvXb2N

Tennis TV (@TennisTV) March 11, 2024

Ο Λεχέτσκα χρειάστηκε μόλις 73 λεπτά για να φτάσει στη νίκη επί του Ρούμπλεφ, μη δίνοντας κανένα break point στον αντίπαλό του ενώ ο ίδιος σημείωσε δύο γρήγορα break σε κάθε σετ, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

“Αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι μας οπότε και οι δύο ξέραμε τι να περιμένουμε. Πέρυσι τον κέρδισα μια φορά όμως εδώ στο Indian Wells, είχα χάσει εύκολα. Ήταν κάτι που έπρεπε να βελτιώσω. Ανυπομονούσα για το ματς και προσπάθησα να δω τι είχα κάνει λάθος. Σίγουρα τώρα είμαι διαφορετικός παίκτης από πέρυσι” είπε ο Λεχέτσκα αμέσως μετά.

Λεχέτσκα και Τσιτσιπάς θα αναμετρηθούν την Τρίτη για τρίτη φορά στην καριέρα τους, με τον 25χρονο Αθηναίο να έχει κερδίσει και τα δύο προηγούμενα ματς, το 2022 στο Ρότερνταμ (2-1) και το 2023 στο Australian Open (3-0).

So good @jirilehecka with an absolutely blistering backhand on the run!#TennisParadise pic.twitter.com/tcsx6MGdWa

Tennis TV (@TennisTV) March 10, 2024

Στο βραδινό πρόγραμμα της Κυριακής, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κέρδισε 7-6(7), 6-3 τον Τάλον Γκρίκσπουρ και σφράγισε το ντέρμπι με τον Άλεξ ντε Μινόρ στη φάση των “16”, μετά και τη νίκη του Αυστραλού νωρίτερα με 7-5, 6-0 επί του Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Στο τελευταίο ματς, ο Μπεν Σέλτον πέτυχε πολύ δύσκολη νίκη με 7-6(5), 3-6, 7-6(5) επί του Φραντσίσκο Τσερούντολο και θα μετρήσει τις δυνάμεις του κόντρα στον αήττητο τη φετινή χρονιά Γιάνικ Σίνερ.

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: Με Λεχέτσκα στους “16” ο Τσιτσιπάς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα