Miami Open: Ασταμάτητη και στη Φλόριντα η Σάκκαρη (vids)

Η Μαρία Σάκκαρη μετά από την εξαιρετική της πορεία στο Indian Wells, συνεχίζει τις μεγάλες της εμφανίσεις και στο Miami Open, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί με 6-2, 6-2 της Κινέζας και Νο37 του κόσμου Γιάν Γιουάν μετά από 80 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο του τουρνουά. 

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Νο9 του κόσμου στο Miami Open μετά από τους δύο αποκλεισμούς στις πρεμιέρες της τόσο το 2022, όσο και το 2023, φτάνοντας τις 10 καριέρας στο τουρνουά (10-7). 

Το ξεκίνημα ήταν μαγικό για την Σάκκαρη

η οποία παραχώρησε μόλις 3 πόντους στα πρώτα 4 games παίρνοντας προβάδισμα με 4-0, έχοντας βρει δύο breaks (2-0, 4-0), με την Γιουάν να παίρνει πίσω το ένα από τα δύο μειώνοντας σε 4-1 και αμέσως μετά σε 4-2. 

Αυτό όμως ήταν και το τελευταίο κερδισμένο της game στο set με την Σάκακρη να κατακτά τους 8 από τους επόμενους 10 πόντους κλείνοντας το set με ένα ακόμα break, κάνοντας το 1-0. 

Textbook defense offense!

That forehand from @mariasakkari #MiamiOpen pic.twitter.com/y5HEhEPWoE

wta (@WTA) March 21, 2024

Το 2ο σκέλος του αγώνα ξεκίνησε με τις δύο παίκτριες να κάνουν από ένα δύσκολο hold με την Γιουάν να δυσκολεύεται για να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ αμέσως μετά η Σάκκαρη χρειάστηκε να σβήσει 2 break-points για να πάρει και πάλι προβάδιασμα με 2-1. 

Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει η Σάκκαρη στο 2ο game του 2ου set, το έκανε το 4ο game, με την Ελληνίδα τενίστρια να φτάνει και πάλι πρώτη σε break (3-1), το οποίο και εξαργύρωσε αμέσως μετά παίρνοντας προβάδισμα με 4-1. 

Η Γιουάν μείωσε σε 4-2,  με την Σάκκαρη να αυξάνει και πάλι την διαφορά στα 3 games (5-2) επιστρέφοντας από το 0/30, για να κλείσει αμέσως μετά την αναμέτρηση με νέο break, μετά από 4 match-points, σφραγίζοντας τη πρόκριση για την επόμενη φάση. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ντάρια Σάβιλ και Νταγιάνα Γιαστρέμσκα, οι οποίες θα αγωνιστούν αργότερα μέσα στην ημέρα. 

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Ασταμάτητη και στη Φλόριντα η Σάκκαρη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα