Ηράκλειο: 8άδα στα μονά και 4άδα στα διπλά η Σακελλαρίδη

Διπλή πρόκριση πανηγύρισε σήμερα Πέμπτη (21/3) η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που αγωνίζεται στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια πέτυχε back to back νίκες σε μονά και διπλά, και συνεχίζει στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία του ταμπλό στα μονά επικράτησε της 22χρονης

Λετονής, και κατόχου wild card για τη συμμετοχή της, Μαργαρίτα Ιγκνατιέβα, με 6-3, 6-3, μετά από μία ώρα και 36 λεπτά αγώνα στο χωμάτινο Court 12 του Lyttos Beach.

Στον 1ο γύρο η Σαπφώ κέρδισε την 26χρονη Ιταλίδα, Γκάια Σκουαρσιαλούπι, με 6-4, 6-1, και στα προημιτελικά θα συναντήσει την 22χρονη Τσέχα qualifier, Νίκολα Μπρέκοβα, με στόχο την τρίτη σερί νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Παράλληλα η Σακελλαρίδη παίζει και στα διπλά, όπου συνεργάζεται με την 25χρονη Ιταλίδα, Ιρένε Λαβίνο. Το ελληνοϊταλικό δίδυμο επικράτησε πρώτα των Μαρία Ελένη Πούλκα και Στυλιανή Ρουσοπούλου με double bagel (6-0, 6-0), για να βρεθεί στην 8άδα.

Σήμερα, οι Νο4 του ταμπλό επιβλήθηκαν των Ισραηλινών, Μίκα Μπούτσνικ και Άλιαν Ζακ, με 7-6(1), 6-0, και εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου και θα παίξουν κόντρα στις No2 του ταμπλό, Ναταλία Σιέντλισκα (Γερμανία) και Νίνα Βάργκοβα (Σλοβακία).

Στο τουρνουά έπαιξε και η Έλενα Κοροκοζίδη, που ολοκλήρωσε σήμερα τις αγωνιστικές της προσπάθειές. Στα μονά ηττήθηκε από την Μίκα Μπούτσνικ με 6-3, 1-6, 6-1, και έμεινε εκτός 8άδας. Στα διπλά συνεργάστηκε με την Μαργαρίτα Ιγκνατιέβα, και στην πρεμιέρα τους έχασαν από τις επερχόμενες αντίπαλες της Σακελλαρίδη, με 7-6(4), 6-4.

The post Ηράκλειο: 8άδα στα μονά και 4άδα στα διπλά η Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα