Miami Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw)

Μια εκ των Άννα Μπλίνκοβα και Γιου Γιουάν θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Miami Open, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Κυριακής. Η Μπλίνκοβα, η οποία απέκλεισε την Τζέσικα Πεγκούλα στο Indian Wells, αλλά και την Καρολίνα Πλίσκοβα, λίγο έλλειψε να βρει την Ελληνίδα τενίστρια στο τουρνουά της Καλιφόρνια, αλλά αποκλείστηκε από την Ντιάν Παρί στη φάση των “32”. 

Ωστόσο, η 25χρονη Ρωσίδα έχει κάνει μεγάλες “ζημιές” φέτος έχοντας αποκλείσει την Έλενα Ριμπάκινα στο Australian Open,

αλλά και την ημιφιναλίστ της Μελβούρνης, Νταγιάνα Γιαστρέμσκα στο πρόσφατο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο. 

Από την άλλη η Κινέζα Γιουάν, επίσης θα μπορούσε να συναντήσει την Σάκκαρη στα ημιτελικά του Indian Wells αν και δεν έχανε από την Κόρι Γκοφ, με την Αμερικανίδα να σταματά ένα σερί 10-0 της Κινέζας, η οποία στην πρεμιέρα της στην Καλιφόρνια απέκλεισε τη φιναλίστ του Australian Open, Κινγουέν Ζενγκ. 

Σε περίπτωση που η φιναλίστ του Indian Wells και Νο9 του κόσμου, κατάφερε να περάσει στον 3ο γύρο, θα αντιμετωπίσει λογικά την ημιφιναλίστ του Australian Open, Νταγιάνα Γιαστρέμσκα, στη φάση των “16″ είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει την Γέλενα Οσταπένκο, στα προημιτελικά η λογική λέει Έλενα Ριμπάκινα, ενώ στα ημιτελικά την Αρίνα Σαμπαλένκα. 

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη 

1R: Bye2R: Μπλίνκοβα/Γιουάν3R: Γιαστρέμσκα4R: ΟσταπένκοQF: ΡιμπάκιναSF: ΣαμπαλένκαF: Σφιόντεκ

Στο πάνω μέρος του ταμπλό η πρωταθλήτρια του Indian Wells, Ίγκα Σφιόντεκ ενδέχεται να βρει μπροστά στης και πάλι την Τσέχα Λίντα Νόσκοβα, στα 4ο γύρο μπορεί να συναντηθεί με μια εκ των Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα και Καρολίνα Πλίσκοβα, στα προημιτελικά θεωρητικά θα βρει μπροστά της είτε την Τζέσικα Πεγκούλα, είτε την φορμαρισμένη Έμμα Ναβάρο, ενώ στα ημιτελικά την Κόρι Γκοφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σιμόνα Χάλεπ, στην επιστροφή της στην ενεργό δράση, θα παίξει στον 1ο γύρο κόντρα στη Πάουλα Μπαντόσα, με την νικήτρια να αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα. 

Η κλήρωση των ανδρών θα πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα

Πιθανοί προημιτελικοί

[1] Ίγκα Σφιόντεκ – [5] Τζέσικα Πεγκούλα[3] Κόρι Γκοφ – [6] Ονς Ζαμπέρ[8] Μαρία Σάκκαρη – [4] Έλενα Ριμπάκινα[7] Κινγουέν Ζενγκ – [2] Αρίνα Σαμπαλένκα

Main draw in Miami, where Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Coco Gauff, and Elena Rybakina are the top seeds.

Notable 1Rs:

Halep-Badosa (winner to face Sabalenka)
Osaka-Cocciaretto
Kerber-Stephens
Venus Williams-Shnaider
Raducanu-Wang Xiyu pic.twitter.com/FzKc5hcTix

WTA Insider (@WTA_insider) March 17, 2024

WTA MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-6H)

The post Miami Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα