US Open: Αποκλεισμός και για τη δεύτερη φιναλίστ (vid)

01:59 5/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Το ζευγάρι του περσινού τελικού δεν βρίσκεται πλέον στο US Open. Μετά από την Ίγκα Σφιόντεκ (κάτοχος του τίτλου),  που αποκλείστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από την Γέλενα Οσταπένκο, σειρά πήρε και η έτερη φιναλίστ Ονς Ζαμπέρ η οποία γνώρισε την ήττα από την εξαιρετική και Νο23 του κόσμου Κιγουέν Ζενγκ με 6-2, 6-4 μετά από 82 λεπτά αγώνα. 

Η Ζαμπέρ “πλήρωσε” την πολύ κακή ημέρα που βρέθηκε από τη θέση του service έχοντας μόλις 47% στους κερδισμένους πόντους από το πρώτο (15/32), έχοντας τα σχεδόν διπλάσια

λάθη από την Ζένγκ (33-17) απέναντι στην Κινέζα η οποία εκμεταλλεύτηκε αυτόν τον παράγοντας φτάνοντας σε 6 break. 

H Ζενγκ προηγήθηκε με 4-1 έχοντας βρει 2 break, με την Ζαμπέρ να παίρνει πίσω το ένα από αυτά μειώνοντας σε 4-2, αλλά η Κινέζα με νέο break άνοιξε και πάλι τη διαφορά στα 3 games για να κλείσει το 1ο set με 6-2 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα οι δύο παίκτριες είχαν από ένα break (1-1), με την Ζαμπέρ ωστόσο να συνεχίζει να έχει προβλήματα από τη θέση του service (πήρε συνολικά μόλις 18 πόντους στο 2ο set) και την Ζενγκ να συνεχίζει την πίεση η οποία απέφερε καρπούς καθώς με 2 break προηγήθηκε με 5-2. 

Η Ζαμπέρ απάντησε με break μειώνοντας σε 5-3, αλλά και με δύσκολο hold (5-4) σβήνοντας το πρώτο match-point του αγώνα. Η Ζενγκ πήρε τις μπάλες στα χέρια της για να κλείσει το ματς για 2η φορά και με ένα σχετικά εύκολο hold σφράγισε την πρόκριση στα προημιτελικά το US Open για πρώτη φορά στην καριέρα της. 

Η Κινέζα θα αντιμετωπίσει στις “8” μια εκ των Ντάρια Κασάτκινα και Αρίνα Σαμπαλένκα με τη νικήτρια να συμπληρώνει την 8άδα του φετινού τουρνουά. 



US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post US Open: Αποκλεισμός και για τη δεύτερη φιναλίστ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα