US Open: Νίκη – ανατροπή και πρόκριση για την Βοντρούσοβα

20:52 4/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Μπορεί να έχασε το πρώτο set, όμως, η Μαρκέτα Βοντρούσοβα έκαμψε το… εμπόδιο της Πέιτον Στερνς με 6(3)-7, 6-3, 6-2. Η Τσέχα αθλήτρια πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του US Open.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά για την Τσέχα αθλήτρια, η οποία μόλις στο 2ο game δέχθηκε break. Μάλιστα, είδε την αντίπαλό της να διευρύνει το σερί της στα τρία games

(3-0). Στο σερί αυτό βρήκε απάντηση η κάτοχος του Wimbledon, φέρνοντας στα ίσα το set (4-4), κάνοντας ένα break στο 7ο game.

H συνέχεια του set βρήκε τις δύο αθλήτριες διατήρησαν τα services τους, οδηγώντας το set στο tie-break. Εκεί, η Στερνς ήταν πολύ καλή κατάσταση και με ένα mini -break κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο set με 7-6(3).

To χαμένο πρώτο set… αφύπνισε την Βοντρούσοβα, η οποία αν και δέχθηκε δύο breaks στο δεύτερο set, πραγματοποιώντας τρία κατάφερε να κάνει το 6-3 και αν στείλει το ματς σε τρίτο set.

Στο τρίτο set, αν και δεν έλειπε το break για την Στερνς, η Βοντρούσοβα ήταν… άπιαστη. Η Τσέχα… έσπασε τρεις φορές το service της Αμερικανίδας, κλείνοντας το set σε οκτώ games, πανηγυρίζοντας στο τέλος την πρόκριση.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post US Open: Νίκη – ανατροπή και πρόκριση για την Βοντρούσοβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα