US Open: Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση για Βοζνιάκι (vid)

Τη μεγαλύτερη νίκη από την επιστροφή της στο tour, σημείωσε η Καρολίν Βοζνιάκι η οποία κέρδισε στα δύο σετ το Νο11 του ταμπλό, Πέτρα Κβίτοβα και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Η δύο φορές φιναλίστ στη Νέα Υόρκη (2009, 2014), έπιασε σπουδαία απόδοση και επικράτησε 7-5, 7-6(4) της 31χρονης αντιπάλου της, στο τελευταίο ματς του Arthur Ashe την Τετάρτη.

“Δεν

θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από το να αγωνίζομαι στο βραδινό session του Arthur Ashe μπροστά σε αυτό το κοινό. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αν με ρωτούσατε πριν τρία χρόνια, θα σας έλεγα ότι δεν θα επέστρεφα ποτέ σε αυτό το γήπεδο. Όμως, επέστρεψα και κέρδισα το Νο11 κι αυτό είναι πολύ ξεχωριστό” είπε η Κάρο αμέσως μετά.

Η 33χρονη Δανέζα, πέτυχε 4 breaks σε 13 προσπάθειες, είχε 22 winners και μόλις 13 αβίαστα λάθη με την Κβίτοβα να τελειώνει το ματς με 38 winners αλλά και 40 unforced errors.

Στον 3ο γύρο του US Open, η Βοζνιάκι θα αντιμετωπίσει την Τζένιφερ Μπράντι.

Η Βοζνιάκι αγωνίζεται μόλις στο τρίτο τουρνουά της, μετά την επιστροφή της στη δράση. Το 2020 είχε βάλει τέλος στην καριέρα της για να κάνει οικογένεια.

US OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-7h)

The post US Open: Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση για Βοζνιάκι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
US Open, Μεγάλη, Βοζνιάκι,US Open, megali, vozniaki