Veria Cup: Στον τελικό η Παναγιωτίδου – Τίτλος στο διπλό για Ουσταμπασίδου

Μετά τα 14άρια τουρνουά σε Ηράκλειο και Μαραθώνα η Λυδία Παναγιωτίδου έφτασε στον τελικό και στο διεθνές τουρνουά U16 Veria Cup που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στα γήπεδα του Veria Tennis Club, επικρατώντας στον ημιτελικό της Παρασκευής της κατόχου του τίτλου, Κατερίνας Ουσταμπασίδου με 6-4, 6-1.

Στον τελικό του Σαββάτου η Παναγιωτίδου θα αντιμετωπίσει τη Βουλγάρα

και Νο2 του ταμπλό, Ελεονόρα Τόνεβα, η οποία κέρδισε την Νο3 του ταμπλό, Ελένη Χατζηαβραάμ με 6-4, 6-0, φτάνοντας στον 2ο φετινό της τελικό στην Tennis Europe μετά από εκείνον στο 16άρι τουρνουά στο Παραλίμνι, τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου είχε κερδίσει και πάλι την Χατζηαβραάμ. 

Το πρόγραμμα του διπλού στα κορίτσια δεν έγινε ποτέ με τις Κατερίνα Ουσταμπασίδου και Ελεονόρα Τόνοβα να κατακτούν τον τίτλο άνευ αγώνα μετά από την απόσυρση της Βρετανίδας Λιβ Ζινγκ που είχε περάσει στον τελικό μαζί με την Λυδία Παναγιωτίδου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο 2ος σερί τίτλος για την Ουσταμπασίδου στο τουρνουά καθώς και πέρσι, εκτός από το μονό, είχε κατακτήσει και το διπλό έχοντας παρτερνέρ την Λυδία Παναγιωτίδου. 

The post Veria Cup: Στον τελικό η Παναγιωτίδου – Τίτλος στο διπλό για Ουσταμπασίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα