Έτοιμοι για… εντός έδρας παράσταση οι Λεμπρόν και Ναβάρο! (vid)

Πανέτοιμοι για να αγωνιστούν στο… εντός έδρας τουρνουά του Premier Padel είναι οι Χουάν Λεμπρόν και Πακίτο Ναβάρο. Το Sevilla P2 διεξάγεται από 30 Απριλίου έως 5 Μαΐου, με τους δύο Ανδαλουσιανούς να δηλώνουν σήμερα και επισήμως συμμετοχή.

Για τον Ναβάρο, αυτό το τουρνουά διεξάγεται κυριολεκτικά στο “σπίτι” του. Γεννημένος και μεγαλωμένος

στην πόλη της Σεβίλλης, ο 35χρονος Ισπανός έχει καταστεί επί σειρά ετών ο αγαπημένος του κοινού, όποτε το Παγκόσμιο Τουρ κάνει το πέρασμά του από την πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.

Από την πλευρά του, ο Λεμπρόν κατάγεται από την Ελ Πουέρτο Ντε Σάντα Μαρία, παραθαλάσσια πόλη της Ανδαλουσίας, λίγα χιλιόμετρα νοτίως της Σεβίλλης. Αυτό θα είναι μάλιστα και το πρώτο τουρνουά του Premier Padel φέτος που διεξάγεται επί ισπανικού εδάφους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel Andalucía Sevilla P2 (@sevillapremierpadel)

Αν και το δίδυμο των Λεμπρόν/Ναβάρο θα κάνει ντεμπούτο στο Τουρ μία εβδομάδα νωρίτερα, στο Brussels P2 στο Βέλγιο, η εμφάνιση των δύο στη Σεβίλλη είναι μακράν η πιο πολυαναμενόμενη. Ανεξαρτήτως της πορείας τους στο τουρνουά, είναι σαφές πως οι δύο Ανδαλουσιανοί θα έχουν όλο το κοινό στο πλάι τους, στις μάχες που θα δώσουν στο Estadio de La Cartuja.

Η πρώτη κοινή προπόνηση των Λεμπρόν/Ναβάρο:

The post Έτοιμοι για… εντός έδρας παράσταση οι Λεμπρόν και Ναβάρο! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα