Αλκαράθ: Διάστρεμμα 2ου βαθμού – Κανονικά σε Βέγκας και Καλιφόρνια

Ευχάριστα ήταν τα νέα μετά από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Κάρλος Αλκαράθ μετά από τον τραυματισμό του στον αριστερό αστράγαλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο στην πρεμιέρα του Ισπανού στο τουρνουά του Ρίο ντε Τζανεϊρο. 

Η αρχική εκτίμηση επιβεβαίωσε και τη μαγνητική η οποία έδειξε διάστρεμμα 2ου βαθμού κάτι που σημαίνει ότι ο Ισπανός θα μείνει μερικές ημέρες έξω και

θα δώσει κανονικά το παρών τόσο στο τουρνουά επίδειξης στο Λας Βέγκας (3 Μαρτίου) κόντρα στον Ράφα Ναδάλ, ενώ αμέσως μετά θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Indian Wells που θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου. 

“Μόλις έκανα μαγνητική στον αστράγαλό μου μετά το χθεσινό τραυματισμό και έχω ένα πλάγιο διάστρεμμα 2ου βαθμού που θα με κρατήσει εκτός δράσης για λίγες ημέρες. Τα λέμε στο Λας Βέγκας και στο Indian Wells”, έγραψε στα social media o 20χρονος. 

! Acabo de realizarme una resonancia magnética en el tobillo tras la lesión de ayer, y tengo un esguince lateral grado II que me tendrá unos días parado… Nos vemos en Las Vegas e Indian Wells!

Getty pic.twitter.com/NCux3nDpG5

— Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz) February 21, 2024

The post Αλκαράθ: Διάστρεμμα 2ου βαθμού – Κανονικά σε Βέγκας και Καλιφόρνια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα