Τσιτσιπάς: A day to remember (vids)

Μια ακόμη σπουδαία εμπειρία, από τα ταξίδια του σε ολόκληρο τον κόσμο, έζησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον πατέρα του Απόστολο, όταν είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την άγρια ομορφιά του Los Cabos.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, λίγο πριν ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο ATP 250 τουρνουά του Μεξικό, βγήκε στα ανοιχτά του Ειρηνικού Ωκεανού και φωτογράφισε ένα κοπάδι φαλαινών, δείχνοντας να απολαμβάνει τη σπουδαία εμπειρία.

“Θα πάμε να παρακολουθήσουμε τις φάλαινες. Είναι η πρώτη φορά και είμαι πολύ

ενθουσιασμένος. Ας δούμε αυτά τα υπέροχα πλάσματα και να εξερευνήσουμε τον Ωκεανό” είπε ο Τσιτσιπάς στην εισαγωγή του βίντεο που ανέβασαν οι διοργανωτές του Mifel Tennis Open στα Social Media.

Amazing day with Stefanos Tsitsipas at Los Cabos. A day to remember! #LosCabosTennisOpen #CelebratetheGame pic.twitter.com/uTSK3GSrd3

— Mifel Tennis Open by Telcel Oppo (@CaboTennisOpen) February 20, 2024

“Ήταν σπουδαία ευκαιρία η εξερεύνηση της θάλασσας. Σας προτρέπω να ζήσετε αυτή την εμπειρία αν βρεθείτε στο Λος Κάμπος. Ήταν υπέροχο που ενώθηκα με τη φύση. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ να κάνω. Ευχαριστώ που το είδατε και τώρα θα σας δω στο γήπεδο” είπε ο Στέφανος στο κλείσιμο του βίντεο.

Los Cabos vibes for Stefanos Tsitsipas. #LosCabosTennisOpen #CelebratetheGame pic.twitter.com/IskkWfbuTT

— Mifel Tennis Open by Telcel Oppo (@CaboTennisOpen) February 20, 2024

The post Τσιτσιπάς: A day to remember (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα