Αλκαράθ για Τζόκοβιτς: “Εδώ θα είμαστε για να τον σταματήσουμε”

Η σεζόν ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με τον τελικό του Davis Cup με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να ολοκληρώνει τη χρονιά στο Νο1 του κόσμου, με τον Κάρλος Αλκαράθ να τον ακολουθεί από το Νο2, αλλά τον 20χρονο Ισπανό να προειδοποιεί τον Σέρβο για το 2024. 

Ο Τζόκοβιτς δήλωσε μετά το τέλος των ATP Finals: “στόχος για μένα, προφανώς αυτά είναι τα Grand Slam και οι τελικοί [Nitto ATP], και την

επόμενη χρονιά ελπίζω επίσης οι Ολυμπιακοί Αγώνες.”, με τον Αλκαράθ να δίνει τη δική του απάντηση.

“Έχει δείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος να κερδίσει και τα 4 Grand Slams το 2024, αλλά εγώ και οι υπόλοιποι θα είμαστε εδώ για να τον σταματήσουμε. Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι σπουδαίοι παίκτες που έχουν τα προσόντα να πάμε και να τον κερδίσουμε.”

“Προσωπικά πρέπει να ωριμάσω την επόμενη χρονιά. Κατάλαβα ότι η σεζόν συνεχίζεται μέχρι τον Νοέμβριο. Έχω συνεργαστεί με έναν ψυχολόγο που με βοήθησε αρκετά. Το 2024 θα είναι μια απαιτητική χρονιά στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι Ολυμπιακοί Αγώνες αμέσως μετά το Wimbledon. Θα δουλέψω πολύ σκληρά για να χαρίσω ένα μετάλλιο στη χώρα μου.”

“Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στην καριέρα μου. Το μεγάλο μου όνειρο είναι να μείνω ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του τένις.”

The post Αλκαράθ για Τζόκοβιτς: “Εδώ θα είμαστε για να τον σταματήσουμε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα