Αλκαράθ: “Κάθε αγώνας θα μπορούσε να είναι τελικός GS”

Μετά από την ήττα της πρεμιέρας από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο πρώτο παιχνίδι της καριέρας του στα ATP Finals, ο Κάρλος Αλκαράθ κατάφερε να φτάσει στην παρθενική του νίκη στη διοργάνωση απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ με 7-5, 6-2. 

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά από το παιχνίδι, ο Ισπανός στάθηκε στο πολύ υψηλό επίπεδο του τουρνουά, ενώ για μία ακόμη φορά έκανε αναφορά για το πόσο γρήγορο είναι το court σε σχέση με τα υπόλοιπα μέσα στη σεζόν. 

“Νομίζω το πιο δύσκολο πράγμα είναι το πόσο γρήγορο είναι το court. Παίζουμε όλη

τη σεζόν σε πολύ αργές συνθήκες. Ερχόμενος εδώ είδα ότι το court είναι γρήγορο, είναι λίγο δύσκολο να προσαρμοστείς. Ταυτόχρονα όμως μου αρέσει. Να είσαι επιθετικός, να ανεβαίνεις στο φιλέ. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα ότι παίζεις σε κλειστό χώρο σε τέτοιο επίπεδο. Κάθε αγώνας εδώ θα μπορούσε να είναι τελικός Grand Slam.”, είπε ο Νο2 του κόσμου. 

“Αυτή είναι η διαφορά σε αυτό το τουρνουά. Η νοοτροπία σου πρέπει να είναι διαφορετική. Κάθε αγώνας είναι τελικός. Πρέπει να δώσεις το 100% ακόμα και στην προθέρμανση. Αυτή είναι η βασική διαφορά του τουρνουά σε σχέση με τα υπόλοιπα.”

Ο 20χρονος Ισπανός θα αντιμετωπίσει την τελευταία ημέρα του Red Group τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος θα αγωνιστεί σε λίγη ώρα απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

ATP FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | STANDINGS | OOP (-1h)

The post Αλκαράθ: “Κάθε αγώνας θα μπορούσε να είναι τελικός GS” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα