Λεμπρόν: “Μου πήρε πολύ καιρό για να επανέλθω σε αυτό το επίπεδο”

Κάτι παραπάνω από χαρούμενος εμφανίστηκε ο Χουάν Λεμπρόν στον απόηχο της κατάκτησης του Malmö Open, μαζί με τον Αλεχάνδρο Γκαλάν. Οι δύο Ισπανοί νίκησαν άνετα στον τελικό τους Νο2 Ντι Νένο/Στούπατσουκ, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη τους στα ημιτελικά επί των Νο1 Κοέγιο/Τάπια.

Ο Λεμπρόν, που έμεινε περίπου δύο μήνες εκτός δράσης το καλοκαίρι λόγω τραυματισμού, στάθηκε στην πορεία της αγωνιστικής του ανάκαμψης, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως, μαζί με τον προπονητή του Χόρχε Μαρτίνεθ,

προσανατολίστηκαν εξ αρχής σε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού.

“Μου πήρε πολύ καιρό για να φτάσω στο τωρινό μου επίπεδο. Στην αρχή της επιστροφής μου κατανοούσα την αγανάκτηση του συμπαίκτη μου, επειδή ήταν αληθινή. Δεν ήμουν στο επίπεδο που βρισκόμουν πρωτύτερα.

(Ο Γκαλάν) με βοήθησε πολύ, μαζί με την Ακαδημία και τον Χόρχε (Μαρτίνεθ). Όλοι μαζί καταφέραμε να βάλουμε σε τάξη τα κομμάτια ενός νέου στυλ παιχνιδιού, βασισμένου όχι τόσο πολύ στα επιθετικά χτυπήματα”, ανέφερε ο Λεμπρόν.

Οι Λεμπρόν/Γκαλάν από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως τώρα έχουν κατακτήσει τα Finland Open, German Open, Menorca Open και Malmö Open για το World Padel Tour. Μπροστά τους έχουν ακόμη δύο τουρνουά -συν το Milano P1 του Premier Padel- πριν πέσει η αυλαία της σεζόν.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν σκεφτόμασταν πως θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε τέσσερα τουρνουά, αλλά τώρα βρισκόμαστε εδώ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για οτιδήποτε είναι εφικτό ως στόχος”, πρόσθεσε ο Λεμπρόν.

Για το WPT οι διοργανώσεις που απομένουν είναι το Mexico Open (20-26 Νοεμβρίου) και το Barcelona Master Final (14-17 Δεκεμβρίου). Το Milano P1 του Premier Padel είναι προγραμματισμένο για την εβδομάδα 4-10 Δεκεμβρίου.

Τα highlights του τελικού του Malmö Open:

The post Λεμπρόν: “Μου πήρε πολύ καιρό για να επανέλθω σε αυτό το επίπεδο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα