Αλκαράθ: Το πιθανό μονοπάτι προς την υπεράσπιση

10:40 5/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες περιμένουν τον Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το 3ο από τα τέσσερα ATP Masters 1000 που έχει στην κατοχή του, στην έρημο της Καλιφόρνια.

Ο 20χρονος Ισπανός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τίτλο, μετά το δεύτερο Grand Slam της καριέρας του στο περσινό Wimbledon και τη φετινή χρονιά έχει παίξει σε τρία τουρνουά, σε Μελβούρνη (προημιτελικά),

Μπουένος Άιρες (ημιτελικά) και Ρίο ντε Τζανέιρο (retire στον 1ο γύρο).

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει bye στον 1ο γύρο του BNP Paribas Open και στη φάση των “64” περιμένει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Ματέο Αρνάλντι και του Λούκα Βαν Άσε. Στον 3ο γύρο, ο Αλκαράθ διασταυρώνεται με τον ντεφορμέ 31-Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ που έχει qualifiers στην πρεμιέρα του και στους “16” θα παίξει με έναν εκ των 15-Κάρεν Χατσάνοφ ή 24-Νίκολας Τζάρι.

Αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά στο 4ο quarter του ταμπλό, είναι πολύ πιθανό να δούμε rematch μεταξύ του Αλκαράθ και του Ζβέρεφ, μετά τη μονομαχία τους στα προημιτελικά του Australian Open 2024.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό δεσπόζει και το όνομα του αήττητου φέτος, Γιάνικ Σίνερ ο οποίος μετράει 12 σερί νίκες και προέρχεται από τους τίτλους σε Μελβούρνη και Ρότερνταμ. Ο Ιταλός είναι η μεγαλύτερη απειλή στην υπεράσπιση του Κάρλος Αλκαράθ στο Indian Wells.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Αλκαράθ έως τον τελικό

R1 – Bye

R2 – Arnaldi / Van Assche

R3 – Aliassime / Qualifier

R4 – Khachanov / Jarry

QF – Zverev / Bublik / De Minaur

SF – Sinner / Rublev / Shelton / Tsitsipas

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Αλκαράθ: Το πιθανό μονοπάτι προς την υπεράσπιση appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα