Μπάνια Λούκα: Πρεμιέρα με νίκη για Μεσσή

18:34 6/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Ανδρέας Μεσσής ξεκίνησε με νίκη την προσπάθειά του στο διεθνές τουρνουά ITF J30 στη Μπάνια Λούκα επικρατώντας την πρεμιέρα του τουρνουά με 6-1, 6-4 του Σέρβου Αλέκσα Βελίνοβιτς παίρνοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο της διοργάνωσης. 

Ο Νο1 του ταμπλό, που προέρχεται από το θρίαμβο στο 60άρι τουρνουά στο Βελιγράδι πριν από περίπου 15 μέρες με την κατάκτηση του τίτλου στο μονό και την παρουσία του στον τελικό του διπλού, μαζί με τον Στέφανο Πουρναρόπουλο, θα αντιμετωπίσει στη φάση των “16” έναν εκ των

Αντρέι Παούνοβις (Σερβία) και Ρικάρντο Μαρεντόν (Ιταλία).

Ωστόσο, η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή καθώς μετά την αναμέτρηση του 1ου γύρου ο 16χρονος Έλληνας τενίστας ανέβασε πυρετό κι αν δεν υποχωρήσει μέχρι το βράδυ της Τρίτης τότε θα υποχρεωθεί να αποσυρθεί από τη συνέχεια του τουρνουά. 

Εκτός από τον Μεσσή στο τουρνουά συμμετείχαν ακόμη τέσσερις Έλληνες αθλητές που δεν κατάφεραν ωστόσο να μπουν στο κυρίως ταμπλό. Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος ηττήθηκε στον 1ο προκριματικό γύρο από τον Κροάτη Ιβάνο Ίλιτς με 6-2, 6-2, ο Βασίλης Περλέγκας έχασε από τον  Ιταλό και Νο2 του ταμπλό Φεντερίκο Πάτσι με 6-2, 7-5, ενώ και ο Μαρίνος Καρνιάτης γνώρισε τον αποκλεισμό, μετά από μεγάλη μάχη, από τον Κροάτη Μαρίνο Μαρτίνοβιτς με 1-6, 6-4,10-7.

Από τη μεριά του ο Σταύρος Ιωαννίδης κατάφερε να περάσει τον 1ο γύρο του προκριματικού ταμπλό κερδίζοντας τον Μαλτέζο Στάρνια Τζούκιτς με 6-0, 6-1, στη συνέχεια όμως ηττήθηκε από τον Κροάτη Μαρκ Βούσιτς με 6-0, 6-2. 

Στην κατηγορία των κοριτσιών η Μαρία Τσιρώνη κέρδισε στον πρώτο της αγώνα την Ουκρανή Άννα Κλίμοβα με 6-1, 6-1 με την Νο4 του ταμπλό να αντιμετωπίζει στον επόμενο γύρο την Σέρβο Αντζελίγια Μάρκοβιτς που με τη σειρά της επικράτησε της Βιόλα Χάνια Τζεκ (Ουγγαρία) με 6-4, 7-5. 

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε και η Έλενα Παλιούρα, η οποία ηττήθηκε στη πρεμιέρα από την Ουκρανή Μαρία Κόζιαρ με 6-4, 6-7(7), 6-3, μένοντας εκτός συνέχειας στο μονό. 

Την Τρίτη Παλιούρα και Τσιρώνη θα αγωνιστούν στο διπλό με την Παλιούρα έχοντας μαζί της την Ρουμάνα Ιουλία Μαρία Μπουτσουλέι να αντιμετωπίζουν τις Αναστασίγια Ίγκνατιτς (Βοσνία) και Έλενα Μιλουτίνοβιτς (Σερβία), ενώ η Τσιρώνη μαζί με την Κλάρα Κομιόντι από την Ουγγαρία θα παίξουν κόντρα στις Ουκρανές Άννα Κλίμοβα και Μαρία Κόζιαρ. 

ELITE CUP BOYS SINGLES | GIRLS SINGLES | GIRLS DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μπάνια Λούκα: Πρεμιέρα με νίκη για Μεσσή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα