Ραντουκάνου: “Τώρα είναι η ώρα να επιστρέψω”

13:16 6/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Νικηφόρα πρεμιέρα έκανε η Έμα Ραντουκάνου στο Mubadala Abu Dhabi Open, επικρατώντας της Τσέχας Μαρί Μπόσκοβα με 6-4, 6-1, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της WTA 500 διοργάνωσης.

Η 21χρονη Καναδή ήταν άψογη απέναντι στο αντίπαλο service, και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Άμπου Ντάμπι, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την πρόκριση για το δεύτερο γύρο, όπου την περιμένει εκεί η Νο2 του ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ.

Σε δηλώσεις της τόνισε πως απολαμβάνει

πως αυτό που κάνει, και πως στοχεύει να βελτιώσει το παιχνίδι της, αφήνοντας πίσω της το διάστημα της απουσίας της λόγω ασθενειών και τραυματισμών.

“Είμαι πολύ υπομονετική και πολύ ευγνώμων που απολαμβάνω αυτό που κάνω. Απλώς προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου, γιατί δεν είναι απολύτως ολοκληρωμένο, είμαι πολύ μακριά από αυτό.

Νιώθω ότι τώρα είναι η ώρα να επιστρέψω, γιατί είχα κάποιες ασθένειες και τραυματισμούς εδώ και 2 χρόνια από τότε που κέρδισα το US Open, οπότε ανυπομονώ να δουλέψω πάνω στο παιχνίδι μου, να βελτιώσω το επίπεδό μου και τα αποτελέσματα μου.

Ποτέ δεν είχα πραγματικά την ευκαιρία να κάνω τις κατάλληλες εβδομαδιαίες προπονήσεις. Για 6-7 μήνες, πριν καταλήξω στα χειρουργεία, έκανα εξάσκηση μόνο 1-2 ώρες την ημέρα, μόνο και μόνο για να περιορίσω το φορτίο στους καρπούς.

Κατά κάποιο τρόπο, είναι απογοητευτικό που τα τελευταία 2 χρόνια δεν ήταν όπως ήθελα, αλλά νομίζω ότι παίρνουμε ένα μάθημα από τα πάντα και τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσω τη σκληρή δουλειά, κάτι που απολαμβάνω πραγματικά.”

The post Ραντουκάνου: “Τώρα είναι η ώρα να επιστρέψω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα