Μπούμπλικ: “Κάποιοι είναι περήφανοι που παίρνουν ιατρικά time-out”

Συνέντευξη στη ρωσόφωνη ιστοσελίδα championat.com. παραχώρησε πρόσφατα ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ, και σ’ ένα απόσπασμά της απευθύνεται σ’ αυτός που παίρνουν επίτηδες ιατρικά time-out, μόνο και μόνο για να σταματήσουν το ρυθμό του αγώνα.

Σύγκρινε, μάλιστα, αυτούς τους τενίστες με τα “κακά παιδιά” που σπάνε τις ρακέτες τους από εκνευρισμό, βάζοντας και τον εαυτό του μέσα σ’ αυτούς, όμως δε θέλησε να ονοματίσει ανοιχτά κάποιον.

“Οι εποχές αλλάζουν. Πρόσφατα είχα μια συζήτηση με τον προπονητή του Ούγκο Γκαστόν, τον Γιουνές Ελ Αγιναουί, και μου μιλούσε για το πως στην εποχή

του σπάνια έπαιρναν ιατρικά time-out.

Όταν κάποιος το έκανε αυτό για να χαλάσει το ρυθμό του αντιπάλου του, τον είχαν βρει στα αποδυτήρια και του εξήγησαν ότι δεν ήταν σωστό. Τώρα κάποιοι παίκτες είναι περήφανοι που παίρνουν ιατρικά time-out και το έχουν βαφτίσει “mind games”.

Όταν σπας τη ρακέτα σου είσαι το κακό παιδί, όταν όμως κάνεις κάτι παρεμβατικό προς τον αντίπαλό σου και τον βγάζεις εκτός ρυθμού, είσαι καλός. Μιλάω για δυο συγκεκριμένους παίκτες που το κάνουν συνέχεια”.

Δε θα πω τα ονόματά τους, άλλωστε πολλοί το κάνουν. Τα παίρνουν όλα οι κάμερες πλέον, οπότε τα βλέπουμε όλα. Αλλά αν τώρα πας και βρεις κάποιον στα αποδυτήρια για να του εξηγήσεις ότι αυτό είναι λάθος, θα τρέξει στην ΑΤΡ να παραπονεθεί”.

The post Μπούμπλικ: “Κάποιοι είναι περήφανοι που παίρνουν ιατρικά time-out” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα