Έκανε δική του τη Βιέννη! – VIDEO

Με μια νέα μεγαλειώδη ανατροπή, αυτή τη φορά κόντρα στον Ντιέγο Σβάρτζμαν, ο Ντομινίκ Τιμ έκανε δικό του το τουρνουά της Βιέννης όντας ο απόλυτος κυρίαρχος στα Αυστριακά τουρνουά που διεξήχθησαν φέτος!

Το double στην Αυστρία έκανε ο ασυγκράτητος το τελευταίο διάστημα Ντομινίκ Τιμ!

Πραγματοποιώντας μια τρομερή ανατροπή, την τρίτη σερί του στη διοργάνωση μετά τους αγώνες κόντρα

σε Βερντάσκο και Μπερετίνι, ο 26χρονος Αυστριακός κατέκτησε ένα τουρνουά που ήθελε όσο κανένα άλλο να κάνει δικό του, αυτό της πατρίδας του στη Βιέννη!

Όλα αυτά μετά τη νίκη του επί του Ντιέγο Σβάρτζμαν με 3-6, 6-4, 6-3 που τον στέφει πρωταθλητή σε 500ρι για δεύτερη φορά μέσα σε πολύ λίγες εβδομάδες (είχε κερδίσει και το Πεκίνο).

Όταν πετυχαίνεις τρεις υψηλής δυσκολίας ανατροπές μέσα σε μια αγωνιστική εβδομάδα, αυτό δείχνει αφενός μεν την τενιστική ποιότητα του Ντομινίκ Τιμ αλλά και το πόσο “διψασμένος” ήταν φέτος να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στη Βιέννη!

Έχοντας ακόμα δύο τουρνουά εντός του 2019 σε Παρίσι και Λονδίνο, η σεζόν ήδη κρίνεται σαν καθόλα επιτυχημένη για τον Τιμ που φτάνει αισίως τον πέμπτο του φετινό τίτλο και 16ο συνολικά.

Και μην τον ξαναπείτε χωματά!

Ήδη μετρά φέτος τρεις σπουδαίους τίτλους στη σκληρή επιφάνεια, μεταξύ των οποίων και το Masters του Indian Wells που δείχνει την πληρότητα του ως παίκτη πλέον.

Σε ένα ματς που θύμισε πάρα πολύ τον αγώνα του κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι, ο Τιμ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του για να μπορέσει να κερδίσει τον τρομερό μαχητή Σβάρτζμαν.

Ο Αργεντινός που έπαιξε μεγάλο τένις σε όλο το τουρνουά μπήκε δυνατά στον τελικό κερδίζοντας τη μάχη της βασικής γραμμής από τον Αυστριακό με μεγάλο όπλο το εξαιρετικό του backhand.

Όπως όμως και κόντρα στον Μπερετίνι, η απώλεια του σετ και η πίεση του κοινού πείσμωσε τον Τιμ.

Παίζοντας θεσπέσιο τένις και ανεβάζοντας την ένταση των χτυπημάτων του, άρχισε να πλήττει τον βραχύσωμο Αργεντινό που έκανε ολοένα και περισσότερα λάθη υπό πίεση.

Ολοκλήρωσε την ανατροπή με εντυπωσιακό τρόπο και γνώρισε φυσικά την αποθέωση από το κατάμεστο κεντρικό κορτ του Erste Bank που υποκλίθηκε στο ταλέντο και τη μαχητικότητα αυτού του σπουδαίου τενίστα!

Home Thiem!

The moment @ThiemDomi claimed his first #ErsteBankOpen title in Vienna. pic.twitter.com/BqrUbC7cBr

Tennis TV (@TennisTV) October 27, 2019

ERSTE BANK OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

Περισσότερα σε λίγο…

The post Έκανε δική του τη Βιέννη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα