Έκλεισε θέση για την 4άδα ο Τσιτσιπάς και τώρα Μεντβέντεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε στην προημιτελική φάση του Μπόρνα Γκόγιο, στο τουρνουά της Βιέννης και πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα βρει απέναντί του τον κάτοχο του περυσινού τουρνουά Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε τη νίκη 7-6|4|, 7-5 και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά, επικρατώντας του Κροάτη τενίστας, ο οποίος έως σήμερα πραγματοποιούσε πολύ καλές εμφανίσεις.

Στο πρώτο set, ο Στέφανος ήταν ο πρώτος που έσπασε το service του αντιπάλου του στο 6ο game,

όμως ο Γκόγιο έκανε break back στο αμέσως επόμενο (4-3). Αμφότεροι διατήρησαν τα service game τους, με το set να κρίνεται στο tie-break. Εκεί, ο Τσιτσιπάς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όντας πίσω με 3-0. Όμως με ένα σερί 6-1 βρέθηκε σε set point, το οποίο του το χάρισε απλόχερα ο Γκόγιο με διπλό λαθος.

Στο επόμενο set οι δύο τενίστες μέχρι την τελική ευθεία κράτησαν τα services τους. Με το σκορ στο 5-5 και τις μπάλες στον Μπόρνα Γκόγιο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει το break (6-5). Στο 12ο game του set o Έλληνας σέρβιρε με σκοπό να κλείσει το set και να πανηγυρίσει τη νίκη. Ο Γκόγιο βρέθηκε με τρία break points (0-40), o Τσιτσιπάς τα… έσβησε και τα τρία και μετά από ένα χαμένο match point έκλεισε το set.

ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Έκλεισε θέση για την 4άδα ο Τσιτσιπάς και τώρα Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα