Ο ΠΑΟΚ και το νέο συμβόλαιο του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε στη Σκωτία. Και θριάμβευσε. Αλλά την παραμονή του αγώνα με την Αμπερντίν βγήκε στην επιφάνεια, ίσως το σημαντικότερο πράγμα που απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή τον οργανισμό.

Στα τέλη του Μαΐου του 2021, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωνε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η ανακοίνωση τότε έκανε λόγο για 3ετές συμβόλαιο. Τα

χρόνια πέρασαν, η συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται φέτος.

ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου βέβαια δεν έχουν την σχέση ανάμεσα σε ένα κλαμπ και έναν προπονητή. Είναι κάτι παραπάνω. Σε κάθε ευκαιρία, ο Ρουμάνος προπονητής είναι εκείνος που βγαίνει μπροστά. Για να υπερασπιστεί τις ιδέες και τα πιστεύω του ΠΑΟΚ και των οπαδών του.

Η αναφορά του πάντως για το νέο συμβόλαιο και η παραπομπή για συζητήσεις τον Απρίλιο έκανε αίσθηση. Είναι φανερό πως ο Λουτσέσκου θέλει να μιλήσει με τη διοίκηση για τα επόμενα σχέδια και πλάνα.

Ανεξάρτητα με το τι θα έχει γίνει ή θα γίνεται στη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ τον Απρίλιο μπορεί να είναι μέσα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μπορεί και όχι.

Αυτό που θέλει να διαπιστώσει ο Λουτσέσκου είναι τι θα σκέφτεται η διοίκηση για το μέλλον. Για το πόσα χρήματα θα μπορούν να διατεθούν για το ρόστερ. Μεταγραφές, συμβόλαια, πωλήσεις βασικών παικτών.

Γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντιστάθηκε φέτος το καλοκαίρι σε όλες τις κρούσεις για Κοτάρσκι, Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, που τους είδαν στη Σκωτία, αλλά είναι δύσκολο να το κάνει και σε αυτό του 2024.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να μείνει ο Λουτσέσκου. Φυσικά. Ο Λουτσέσκου θέλει να μείνει. Το ζήτημα είναι και η εικόνα του πρότζεκτ που θα υπάρχει.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα