Ενάν: “Η Σφιόντεκ έχει σπουδαίο χάρισμα”

20:10 1/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Η άλλοτε Νο1 τενίστρια του κόσμου και κάτοχος επτά Grand Slam τίτλων, Ζιστίν Ενάν, έπλεκε το εγκώμιο της Ίγκα Σφιόντεκ και την χαρακτήρισε χαρισματική τενίστρια, που πλέον, μετά την απόσυρση της Άσλεϊ Μπάρτι, πρέπει να θέσει ως στόχο της, την κατάκτηση όλων των μεγάλων τίτλων.

Η Ενάν τόνισε πως δεν πρέπει η πίεση του Νο1 να καταβάλλει την 20χρονη Πολωνή και το μέλλον προμηνύεται λαμπρό.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Η απόσυρση

της Μπάρτι δεν ήταν ωραίο νέο για το γυναικείο τένις. Ήταν μια τενίστρια με μεγάλη δημιουργικότητα, σταθερή και με ολοκληρωμένο τρόπο παιχνιδιού. Μπορούσε να παίξει σε όλες τις επιφάνειες το ίδιο καλά.

Πλέον, η Ίγκα (Σφιόντεκ) είναι η τενίστρια που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέματα πάνω της. Έχει πανέμορφο παιχνίδι, έχει σπουδαίο χάρισμα, της αρέσει να παίζει μπροστά σε κόσμο και το διασκεδάζει πολύ.

Τώρα, πρέπει να κυνηγήσει όλους τους μεγάλους τίτλους. Είναι το μεγάλο όνομα στον πίνακα της WTA. Θα πρέπει να αποφύγει την παγίδα της πίεσης που προσπαθούν να της βάλουν άλλοι.

Όταν είσαι Νο1, δεν πρέπει να πιέζεσαι. Ξέρεις ότι είσαι η καλύτερη, πρέπει να βελτιώνεσαι όσο περνάει ο καιρός και δεν θα χάσεις τη θέση. Η ωριμότητα και η εμπειρία, θα έρθουν μόνες τους, κατακτώντας Grand Slams και μεγάλους τίτλους”.

WTA MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Ενάν: “Η Σφιόντεκ έχει σπουδαίο χάρισμα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα