Εντυπωσιάζει και το NFL ο Αλκαράθ

Ένας από τους θρυλικούς πρώην παίκτες του NFL, ο Τσαντ Τζόνσον, γνωστός και ο Chad Ochoncinco, έχει γίνει μεγάλος οπαδός του τένις και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Κάρλος Αλκαράθ μετά τη νίκη επί του Τόμι Πολ για τον 4ο γύρο του Miami Open.

“Η κόρη μου κάνει μαθήματα τένις, είναι 7 ετών και δεν τα αγνοώ επειδή θέλω κι εγώ να μάθω και αυτός είναι ο λόγος που κάνω μαθήματα τρεις φορές την εβδομάδα κι έχω “κολλήσει” με το παιχνίδι. Ο Κρίστοφερ

Γιούμπανκς και ο Τόμι Πολ μου είπαν πόσο καλός είναι ο Κάρλος Αλκαράθ, δεν είχα ιδέα και άκουγα τους επαγγελματίες να μιλούν τόσο καλά για εκείνον και απόψε που τον είδα κατάλαβα το γιατί”.

Όσο για τα στοιχεία του Ισπανού που τον εντυπωσίασαν περισσότερο, ο ίδιος είπε: “Μιλούν για το πόσο εκρηκτικός είναι, ένα στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό και στο NFL. Ο κόσμος θα πρέπει να έρθει για να το δει από κοντά και όταν το κάνει αυτό θα αποκτήσει μία απίστευτη οπτική και θα μπορεί να παρακολουθήσει κάποιον όπως αυτό τον άνθρωπο που είναι τόσο εντυπωσιακός”.

The post Εντυπωσιάζει και το NFL ο Αλκαράθ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα