Επίσημο: Ο Ναδάλ επιστρέφει στην Ντόχα μετά από 8 χρόνια

Ο Ράφα Ναδάλ ετοιμάζεται να κάνει και την επανεμφάνισή του στα courts, μετά από τη νέα περιπέτεια τραυματισμού που είχε στο τουρνουά του Μπρισμπέιν στην επιστροφή του στην ενεργό δράση έπειτα από ένα χρόνο και η οποία τον υποχρέωσε να αποσυρθεί από το φετινό Australian Open

Ο Ισπανός ωστόσο δεν περίμενε τη χωμάτινη περιόδο, όπως αρκετοί πίστευαν,

καθώς το όνομά του βρίσκεται στη λίστα συμμετοχών του τουρνουά Qatar ExxonMobil Open στην Ντόχα, στο οποίο αναμένεται να επιστρέψει μετά από 8 χρόνια. 

Το γεγονός ότι ο 37χρονος θα αγωνιστεί στο 250άρι τουρνουά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τη συμμετοχή του στο 500άρι τουρνουά του Ντουμπάϊ που ακολουθεί αμέσως μετά προκειμένου να προετοιμαστεί για τα 2 1000άρια του Μαρτίου σε Καλιφόρνια (Indian Wells) και Φλόριντα (Miami Open).

Η τελευταία εμφάνιση του Ναδάλ στην Ντόχα ήταν στον τελικό του 2016 όπου είχε ηττηθεί από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ ο Ισπανός έχει κατακτήσει μια φορά τον τίτλο, το 2013 όπου κέρδισε στον τελικό τον Γκαέλ Μονφίς. 

Εκτός από τον Ναδάλ στο τουρνουά της Ντόχα έχουν δηλώσει συμμετοχή, ανάμεσα σε άλλους οι Ρώσοι, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάρεν Χατσάνοφ, αλλά και ο Άντι Μάρεϊ. 

Το 250άρι τουρνουά Qatar ExxonMobil Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 19-24 Φεβρουαρίου. 

The post Επίσημο: Ο Ναδάλ επιστρέφει στην Ντόχα μετά από 8 χρόνια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα