Γκοφ: “Η Αρίνα έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη” (vid)

Η Κόρι Γκοφ εξήρε το παιχνίδι της Αρίνα Σαμπαλένκα στον πρώτο χρονικά ημιτελικό των γυναικών στο φετινό Australian Open, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της Λευκορωσίδας, αλλά παράλληλα τόνισε ότι αισθάνεται πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον τρόπο με τον οποίον αγωνίστηκε απέναντι στην Νο2 του κόσμου. 

“Ήταν ένα δύσκολο ματς για μένα απόψε.”, είπε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε η Γκοφ. “Είχα ευκαιρίες και στα 2 sets, αλλά θεωρώ ότι έπαιξε καλύτερα απόψε. Νομίζω

ότι έκανα το καλύτερο δυνατό με το πλάνο του παιχνιδιού που είχα. Αλλά έτσι είναι το τένις.”

“Η Αρίνα σέρβιρε καλύτερα από το US Open, έκανε λιγότερα λάθη, αλλά και από την πλευρά μου πιστεύω ότι έπαιξα πιο επιθετικά αυτη τη φορά. Εκτιμώ ότι απόψε έπαιξα καλύτερα από τον τελικό του US Open.”

“Μακάρι να μπορούσα να είχα βρει περισσότερα πρώτα service. Νομίζω ότι αυτή ήταν η διαφορά. Είχε ψηλότερο ποσοστό στο πρώτο service και όταν κάνεις αρκετά διπλά λάθη το δεύτερο service  σε επηρεάζει μερικές φορές.”

“Ωστόσο, σήμερα πήρα και πολλά θετικά. Δεν νιώθω ότι έπαιξα άσχημα. Απλά ένιωσα ότι έπρεπε να πάρω κάποιους πόντους που δεν πήρα. Το προτιμώ έτσι από την εμφάνιση που έκανα το στο τελευταίο μου παιχνίδι. Απλά προσπαθώ να το δω θετικά.”

“Είμαι απογοητευμένη γιατί ένιωσα καλά όταν βγήκα στο court. Αλλά στο τέλος της ημέρας ήταν καλύτερη παίκτρια και άξιζε τη νίκη. Έπαιξε καλύτερα στους κρισίμους πόντους. Ναι, έχω πολλά να βελτιώσω στο παιχνίδι μου.”

Όσο για το αν οι…κραυγές της Σαμπαλένκα επηρέασαν την Γκοφ, η Αμερικανίδα ξεκαθάρισε: “Όχι δεν νομίζω. Δεν παρατηρώ. Νιώθω ότι οι κραυγές είναι συνεπής σε όλο το ματς όποτε δεν με ενοχλεί. Θέλω να πω ότι έχω παίξει με παίκτριες που φώναζαν επίτηδες στο 30/30 ή στον decider-point.”

“Όπως είπα δεν το πρόσεξα. Όταν παίζεις με την Αρίνα ξέρεις ότι αυτό θα κάνει. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα τακτικής. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος που παίζει τένις. Δεν με ενόχλησε. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να ενοχλήσει κάποιον. Αν το έκανε εκτεταμένα σε κάποιες μπάλες τότε θα ήταν οκ γελοίο. Αλλά όχι δεν με ενοχλεί.”

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Γκοφ: “Η Αρίνα έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα