Η βροχή διέκοψε τον ημιτελικό – Ένα set μακριά η Σάκκαρη (vids)

Η βροχή τα χάλασε στον 2ο χρονικά ημιτελικό ο οποίος διεκόπη μετά την ολοκλήρωση του 1ου set με τη Μαρία Σάκκαρη να το έχει κατακτήσει με 7-5. Η βροχόπτωση ξεκίνησε στις 04:40 GR, με τους διοργανωτές να οριστικοποιούν την αναβολή περίπου τρεις ώρες αργότερα (07:20 GR).

JORNADA SUSPENDIDA

La actividad se reanudará a la 1 PM del domingo con el partido de @mariasakkari y @MarieBouzkova

¡Nos vemos mañana! #WTA #GDLOPENAKRON #WTA1000 #Somos1000 pic.twitter.com/fI6BE1Bito

GDL OPEN AKRON WTA1000 (@WTAGuadalajara) October 23, 2022

Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή (21:00 GR) με τις Σάκκαρη και Μοόσκοβα να επιστρέφουν στο court για να ολοκληρώσουν την αναμέτρηση. Η νικήτρια θα περάσει στον τελικό του τουρνουά, εκεί που περιμένει η Τζέσικα Πεγκούλα, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 02:00 GR.

Αγωνιστικά, το…χορταστικό 1ο set η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε μ’ ένα εντυπωσιακό hold σβήνοντας 4 set-points σ’ ένα game το οποίο είχε διάρκεια 15 λεπτά! 

The hustle pays off @MarieBouzkova | #GDLOPENAKRON pic.twitter.com/BLE6H3zxx8

wta (@WTA) October 23, 2022

Η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να δυσκολεύτηκε να βρει πρώτο service (53%), όμως για μια ακόμη φορά το 2ο (48%) την έβγαλε αρκετές φορές από τη δύσκολη θέση σε αντίθεση με την Μαρί Μπόσκοβα, η οποία πέρασε πολλά πρώτα service (76%), αλλά κατάφερε να αξιοποιήσει μόλις το 55% εξ’ αυτών (21/38).

Το πρώτο break ήρθε από τη ρακέτα της Σάκκαρη (3-1), η οποία όμως δεν κατάφερε να το εξαργυρώσει με την Μπόσκοβα να το παίρνει άμεσα πίσω μειώνοντας σε 3-2 και στη συνέχεια με το μοναδικό love game στο set να ισοφαρίσει σε 3-3.

How's THAT to finish the set @mariasakkari | #GDLOPENAKRON pic.twitter.com/mKteViNU9j

wta (@WTA) October 23, 2022

Στο πιο εντυπωσιακό game του set (10ο), η Σάκκαρη έφτασε 7 φορές(!) σε set-point με την Τσέχα όμως να βρίσκει λύσεις είτε μέσα από το service της, είτε από λάθη της Σάκκαρη με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει εκ νέου σε 5-5.

Ό,τι δε κατάφερε να κάνει σ’ εκείνο το σημείο η Ελληνίδα τενίστρια το έκανε στο επόμενο service-game της Μπόσκοβα και μάλιστα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, με την Τσέχα να φτάνει σε τριπλό game-point (40/0), αλλά τη Σάκκαρη να παίρνει 5 σερί πόντους φτάνοντας στην κατάκτηση του 1ου set μετά από μία ώρα και 23 λεπτά! 

GUADALAJARA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Η βροχή διέκοψε τον ημιτελικό – Ένα set μακριά η Σάκκαρη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα