Ινδία: Μέχρι τα προημιτελικά η Σακελλαρίδη

Ως την προημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στην πόλη Σολάπουρ της Ινδίας έφτασε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που μέτρησε δύο νίκες και μία ήττα στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την 31χρονη Λετονή, αλλά και No6 του ταμπλό, Ντιάνα Μαρτσινκέβιτσα, με 6-4, 6-3 μετά από μία ώρα και 18 λεπτά αγώνα στο Court 2, και ολοκλήρωσε εδώ τις προσπάθειές της στα μονά.

Για να φτάσει ως εδώ, η No3 του ταμπλό νίκησε στην πρεμιέρα

την 30χρονη Ρωσίδα, Εκατερίνα Γιασίνα, με 6-4, 7-6(6), ενώ στον δεύτερο γύρο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της 19χρονη Ινδής, αλλά και No923 του κόσμου, Βέσναβι Άντκαρ, με 6-3, 6-0.

Όσον αφορά τα διπλά, και εκεί ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σακελλαρίδη, η οποία συνεργάστηκε με την προαναφερόμενη Λετονή, από την οποία και αποκλείστηκε στην 8άδα των μονών.

Σαπφώ και Ντιάνα κέρδισαν στην πρεμιέρα τους με 7-6(5), 6-0 τις Ινδές, Σράβγια Σιβάνι Σιλακαλαπούντι και Τζένιφερ Λιούκχαμ, όμως στα προημιτελικά δεν τα κατάφεραν απέναντι στις Γιαπωνέζες Φούνα Κοζάκι και Μιζάκι Ματσουντά, μιας και έχασαν με 5-7, 6-4, 12-10.

The post Ινδία: Μέχρι τα προημιτελικά η Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα