Κόλινς: “Η Μαρία είναι σπουδαία μαχήτρια” (vid)

09:56 7/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Ντάνιελ Κόλινς για τη Μαρία Σάκκαρη, μετά τον μεταξύ τους ημιτελικό στο Credit One Charleston Open, το βράδυ του Σαββάτου.

Η υπερφορμαρισμένη Αμερικανίδα, σημείωσε την 12η συνεχόμενη νίκη της στο tour, επικρατώντας με 6-3, 6-3 της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και προκρίθηκε στον τελικό του χωμάτινου τουρνουά στην πατρίδα της.

“Η Μαρία είναι μαχήτρια, μια από τις πιο σταθερές παίκτριες στο tour και κάποια που δεν τα παρατάει ποτέ. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μια τέτοια αντίπαλο. Όλα τα games

ήταν κλειστά και κρίθηκαν σε λίγους πόντους. Είχαμε πολλά games στην ισοπαλία.

Αλλά, ναι πιστεύω ότι το επιθετικό μου στυλ παιχνιδιού με βοήθησε πολύ. Έπρεπε να ακολουθήσω αυτό το πλάνο. Προσπάθησε να επιστρέψει όσες περισσότερες μπάλες μπορούσε, δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα. Οπότε, έπρεπε να συνεχίσω να αντεπιτίθεμαι και να είμαι όσο πιο επιθετική μπορούσα” είπε η Κόλινς στη συνέντευξη Τύπου.

H Κόλινς η οποία έχει προαναγγείλει ότι αυτή θα είναι η τελευταία της χρονιά στο επαγγελματικό tour, προερχόταν από τον θρίαμβο στο Miami Open με νίκη επί της Έλενα Ριμπάκινα στον τελικό.

Με αυτή τη νίκη, η 30χρονη Αμερικανίδα Νο22 στον κόσμο, ισοφάρισε σε 2-2 το Head to Head κόντρα στη Σάκκαρη και στον τελικό του Τσάρλεστον θα αντιμετωπίσει την Ντάρια Κασάτκινα που με τη σειρά της κέρδισε 6-4, 4-6, 7-6(5) την Τζέσικα Πέγκουλα στον πρώτο ημιτελικό της WTA 500 διοργάνωσης.

Μετά την πρόκριση στον τελικό, η Κόλινς έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο18 του κόσμου ενώ σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο θα ανέβει στο Νο15.

Πριν δυο εβδομάδες, η Κόλινς βρισκόταν στην 53η θέση της WTA Rankings.

CHARLESTON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Κόλινς: “Η Μαρία είναι σπουδαία μαχήτρια” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα