Λάρνακα: Δύο προημιτελικοί κι ένας ημιτελικός στα διπλά

15:20 7/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Η δράση συνεχίζεται στο 60άρι τουρνουά ITF Juniors στη Λάρνακα αυτήν την εβδομάδα, με την ημέρα να ολοκλρώνεται με τρεις ελληνικές προκρίσεις στα διπλά, δύο στα προημιτελικά και μια στα ημιτελικά. 

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου με την Σλοβάκα Κιάρα Νίνα Κουτσίκοβα, μετά τη νίκη τους κόντρα στις Αλεκσάντρα Ροζκάιν (Λετονία) και Ιάνα Σεμίτσινα (Μολδαβία) με 6-3, 6-7(4), 10-8, πέρασαν στα προημιτελικά όπου θα αντιμετώπιζαν τις Ρόνι Μπαράνες (Ισραήλ)

και Μέλις Ρασίμ (Βουλγαρία), οι οποίες αποσύρθηκαν με αποτέλεσμα οι Νο3 του ταμπλό να περάσουν με walkover στα ημιτελικά. 

Στα αγόρια οι Θανάσης Κακουρίδης και Άλκης Μιχαλακόπουλος κέρδισαν στον 2ο γύρο τους Κύπριους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Πυρισχή με 6-2, 3-6, 10-3 και πέρασαν στα προημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τους Βέλγους και Νο7 του ταμπλό, Ίθαν Ντασέτ και Λουίς-Λου Λανγκενάκεν. 

Στη φάση των “8” πέρασαν και οι Οδυσσέας Γελαδάρης και Γιώργος Μιταλάς οι οποίοι κέρδισαν τους Νο8 του ταμπλό Ματέουζ Μιτόν (Πολωνία) και Σάβα Ρίμπκιν (Ρωσία) με 6-2, 7-5 και στην επόμενη φάση θα παίξουν κόντρα στους Νο2 του ταμπλό Γιανίκ Τεντόρ Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία) και Ζίγκα Σέσκο (Σλοβενία). 

Αντίθετα εκτός συνέχειας έμειναν Νο3 του ταμπλό Ανδρέας Μεσσής και Στέφανος Πουρναρόπουλος, οι οποίοι αν και είχαν match-point στο 3ο set, ηττήθηκαν από τους Κύπριους Αχιλλέα Μακρή και Κωνσταντίνο Μεγαλέμο με 2-6, 6-4, 11-13.

Ελληνική συμμετοχή είχαμε και στο μονό με την εξαιρετική πορεία του Οδυσσέα Γελαδάρη να σταματάει στα προημιτελικά από τον Νο1 του ταμπλό Γιανίκ Τεντόρ Αλεξαντρέσκου, με τον Ρουμάνο να επικρατεί με 6-2, 6-0. 

The post Λάρνακα: Δύο προημιτελικοί κι ένας ημιτελικός στα διπλά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα