Με Σφιόντεκ, Πέγκουλα, Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ το Τόκιο (draw)

Τέλος οι πανηγυρισμοί για τη Μαρία Σάκκαρη καθώς, μετά τον θρίαμβο στο 1000αρι της Γουαδαλαχάρα, παίρνει το αεροπλάνο για το Τόκιο όπου θα πάρει μέρος στο Pan Pacific Open της σειράς WTA 500.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που εξασφάλισε την άνοδο στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Γιαπωνέζικο τουρνουά η κλήρωση του οποίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Η Σάκκαρη καταλαμβάνει το Νο4 του ταμπλό και έχει bye στον 1ο γύρο μαζί με τις Ίγκα Σφιόντεκ,

Τζέσικα Πέγκουλα και Καρολίν Γκαρσία.

Στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, η 27χρονη Αθηναία περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Μάρτιτς-Ντόι για τον 1ο γύρο ενώ στη φάση των “8” διασταυρώνεται και πάλι με την 5-Καρολίν Γκαρσία την οποία κέρδισε κατά κράτος στην πορεία τίτλου στη Γουαδαλαχάρα.

Στα ημιτελικά, η Σάκκαρη πιθανότατα θα συναντήσει το Νο2 του ταμπλό, Τζέσικα Πέγκουλα.

Στην κορυφή του ταμπλό βρίσκεται η Ίγκα Σφιόντεκ που επιστρέφει στη δράση μετά το US Open και περιμένει στο 2ο γύρο μια Γιαπωνέζα εκ των Χίμπινο-Χοντάμα.

Στο κυρίως ταμπλό της WTA 500 διοργάνωσης θα αγωνιστεί και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ μετά τις δύο νίκες στο προκριματικό ταμπλό. Η 30χρονη, Νο220 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την γηπεδούχο Νατσούμι Καβαγκούτσι και σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Γιαπωνέζας, Νο388 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει πιθανότατα το Νο6 το ταμπλό, Ντάρια Κασάτκινα στη φάση των “16”.

PAN PACIFIC OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+6h)

The post Με Σφιόντεκ, Πέγκουλα, Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ το Τόκιο (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα