Μεντβέντεφ: “Οι διαφορές με Νόβακ, Κάρλος, Γιάνικ, Χόλγκερ κι έμενα δεν είναι μεγάλες”

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ πιστεύει ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ ορισμένων παικτών που βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης. 

“Γιάνικ, Χόλγκερ και Κάρλος αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κορυφή”, είπε ο Νο3 του κόσμου. “Σίγουρα οι Μπεν Σέλτον και Άρθουρ Φις μπορούν επίσης να ακολουθήσουν και να βρεθούν κι αυτοί εκεί. Θεωρώ ότι στην κορυφή δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με αυτούς και με μένα, ούτε ακόμα και με τον Νόβακ.”

“Η διαφορά είναι ότι ο Νόβακ έχει

κερδίσει 24 Grand Slam. Όταν παίζουν όμως ένας εναντίον ενός όλα μπορεί να γίνουν και όπως είδαμε μπορεί και να χάσει. Άρα δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αν συγκρίνω με τον εαυτό μου η διαφορά είναι ότι ξεκίνησα να παίζω τένις σε υψηλό επίπεδο στα 23.”

“Αυτοί ξεκίνησαν να το κάνουν στα 19. Αρκετά εντυπωσιακό. Σε ηλικία 19 ετών βρισκόμουν μάλλον στο Νο600 του κόσμου. Γι’ αυτό μου αρέσει η πορεία που έχω κάνει στο τένις. Δεν ήμουν σαν αυτούς, έπρεπε σιγά-σιγά να φτάσω στην κορυφή και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.”

Ρώσος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετά από την ήττα του στα ημιτελικά των ATP Finals κόντρα στον Γιάνικ Σίνερ σταματώντας στις 66 νίκες μέσα στο 2023, μια παραπάνω από τον Κάρλος Αλκαράθ, ενώ κατέκτησε και 5 τίτλους. 

The post Μεντβέντεφ: “Οι διαφορές με Νόβακ, Κάρλος, Γιάνικ, Χόλγκερ κι έμενα δεν είναι μεγάλες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα