Μεντβέντεφ: “Στο χώμα μπορείς να επιστρέψεις στο ματς ανά πάσα στιγμή”

Τη σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Rolex Monte Carlo Masters πήρε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, έπειτα από την νίκη του κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 3-6, 7-5, 7-6(7), πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή επιστροφή στο ματς, αλλά και σώζοντας δύο MP.

Ο No5 του κόσμου συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, φτάνοντας τις 26 νίκες στα τελευταία 27(!) ματς, και δείχνει έτοιμος να ανταπεξέλθει σε κάθε κορτ. Παράλληλα, φάνηκε αρκετά “διαβασμένος” πάνω στο χωμάτινο παιχνίδι, ενώ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την

ανυπομονησία του για το παιχνίδι με τον Χόλγκερ Ρούνε.

“Ήταν ένα τρελό παιχνίδι”, είπε ο Μεντβέντεφ και πρόσθεσε: “Σέρβιρε δύο φορές για τη νίκη, και σίγουρα θα μπορούσε να το είχε κερδίσει, αλλά οι χωμάτινες διοργανώσεις είναι απρόβλεπτες. Προσπάθησα να παρακολουθήσω πολύ τένις πριν ξεκινήσω στο τουρνουά και ένα πράγμα που κατάλαβα είναι ότι μπορείς να επιστρέψεις στο παιχνίδι ανά πάσα στιγμή. Το ότι σερβίρει κάποιος δε σημαίνει και πολλά, οπότε μόλις ζορίσουν λίγο τα πράγματα το ματς μπορεί να γυρίσει σε πολύ λίγο χρόνο. Αυτό κατάφερα να κάνω”

“Είναι καταπληκτικός παίκτης, έχουμε προπονηθεί πολλές φορές. Η πρώτη φορά ήταν στα ATP Finals όταν ήταν ακόμα junior, και μετά πολλές φορές στην Ακαδημία Μουράτογλου. Έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις στο χώμα. Δεν νομίζω να είχα κέρδισα ποτέ set, αλλά έπαιξα καλά χθες, οπότε ελπίζω να παίξω το ίδιο καλά και σήμερα”.

The post Μεντβέντεφ: “Στο χώμα μπορείς να επιστρέψεις στο ματς ανά πάσα στιγμή” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα