Μοντέιρο: “Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας μου”

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στην on court συνέντευξή του ο Τιάγκο Μοντέιρο. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος είπε πως αυτή ήταν μία από τις σπουδαιότερες νίκες στη μέχρι τώρα καριέρα του, και πως στόχος του είναι να κρατήσει τη συνέπεια αυτή σ’ όλα τα μεγάλα τουρνουά που θ’ αγωνιστεί.

Για το αν ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, είπε: “Σίγουρα. Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας μου. Ήξερα ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Προσπάθησα να πιστεύω στον εαυτό μου όλη την ώρα, ένιωθα πολύ καλά στο γήπεδο. Είχα ήδη παίξει τρεις αγώνες, είχα ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Απλά

πάλεψα μέχρι το τέλος και πίστεψα στη νίκη.”

Για το πως έφτασε από την ήττα σε πρώτο γύρο ενός Challenger, στη νίκη κόντρα σ’ έναν από τους καλύτερους παίκτες στο χώμα, απάντησε: “Αυτό είναι τένις. Κάθε εβδομάδα έχεις και μια νέα ευκαιρία. Τις τελευταίες εβδομάδες δεν ένιωθα καλά στο γήπεδο. Προσπαθούσα να πάω καλά στα Challenger αλλά δεν πήγε καλά αυτό.

Απλώς συνέχισα τη σκληρή δουλειά μέρα με τη μέρα, παρόλο που δεν ένιωθα καλά, και δεν κέρδιζα αγώνες. Διατήρησα την πίστη στον εαυτό μου. Συνέχισα να δουλεύω σκληρά. Αυτή η εβδομάδα μόλις απέδωσε. Κάθε παίκτης ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Ελπίζω να διατηρήσω τη συνέπεια αυτή στα μεγάλα τουρνουά.”

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Μοντέιρο: “Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα