Μόντρεαλ: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw)

01:51 5/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Ένα αρκετά δύσκολο μονοπάτι προς τον τελικό του Omnium Banque Nationale στο Μόντρεαλ επιφύλασσε η αποψινή κλήρωση στην Μαρία Σάκκαρη, που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις από τον 2ο γύρο της διοργάνωσης είτε απέναντι στην Ελίνα Σβιτολίνα, είτε σε τενίστρια προερχόμενη από τα προκριματικά.

Η 28χρονη Ουκρανή είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, και σίγουρα αν μπει στο δρόμο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η πρεμιέρα της θα είναι αρκετά απαιτητική και δύσκολη. Αν τα καταφέρει, τότε πιθανότατα θα διασταυρωθεί είτε με την Μπεατρίζ Χαντάντ

Μάια, είτε με την Πάουλα Μπαντόσα, που θέλει να επανέλθει μετά τον τραυματισμό της στη μέση.

Εφόσον πετύχει και δεύτερη διαδοχική νίκη η No9 του κόσμου, τότε στην 8άδα θα συναντήσει ίσως το δυσκολότερο εμπόδιο του ταμπλό, την Ίγκα Σφιόντεκ. Αν καταφέρει και την αποκλείσει, τότε στα ημιτελικά έχουν πολλές πιθανότητες να βρίσκονται εκεί οι Κόκο Γκοφ και Τζέσικα Πεγκούλα.

Στο άλλο μισό του ταμπλό, δεσπόζει το όνομα της Αρίνα Σαμπαλένκα που είναι και το απόλυτο φαβορί για να βρεθεί φιναλίστ, ενώ αξιώσεις για αντίστοιχη πορεία έχουν οι Έλενα Ριμπάκινα και η Καρολίν Γκαρσία.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη:
1R: Bye
2R: Σβιτολίνα/qualifier
3R: Μάια/Μπαντόσα
QF: Σφιόντεκ
SF: Γκοφ/Πεγκούλα
F: Σαμπαλένκ/Ριμπαλινα/Γκαρσία

Πιθανοί προημιτελικοί:
Σφιόντεκ-Σάκκαρη
Πεγκούλα-Γκοφ
Γκαρσία-Ριμπάκινα
Κβίτοβα-Σαμπαλένκα

WTA1000 Montreal main singles draw pic.twitter.com/ZmEtBfNc1I

— Michal Samulski (@MichalSamulski) August 4, 2023

The post Μόντρεαλ: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα