Μουράτογλου: “Έτοιμοι για RG Ναδάλ και Τζόκοβιτς”

Πρώην προπονητής της Σερίνα Ουίλιαμς, ο Πάτρικ Μουράτογλου, πιστεύει ότι ο Ράφαελ Ναδάλ θα είναι έτοιμος για το γαλλικό όπεν το Μάιο.

Μπορεί ο Ισπανός να ανακοίνωσε ότι δεν θα πάρει μέρος στο Barcelona Open αυτή την εβδομάδα εξαιτίας τραυματισμού ωστόσο ο Μουράτογλου δεν αμφιβάλει για την ετοιμότητά του στο δεύτερο Grand Slam της σεζόν.

“Ο Ράφα έχει ένα στόχο, να κερδίσει περισσότερα Grand Slams από κάθε άλλον”, είπε στο Eurosport.

“Γνωρίζει ότι η μεγάλη του ευκαιρία είναι το γαλλικό Όπεν και νομίζω ότι έχει πει ο ίδιος ότι θέλει να φτάσει στο Παρίσι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Κάθε χρόνο γίνεται δυσκολότερο επειδή το σώμα του έχει μεγάλη φθορά. Δίνει το 1000% στις προπονήσεις και τα ματς και αυτό σημαίνει ότι ο ετήσιος χρόνος αγώνων που δίνει γίνεται λιγότερος κάθε χρόνο”.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. ‘Δεν ανησυχώ για εκείνον. Έκανε το ίδιο πράγμα την περασμένη χρονιά, νομίζω ότι του κόστισαν τα μεγάλα χρονικά διάστημα χωρίς ματς όταν όλοι οι άλλοι είχαν αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Η επιστροφή του δεν είναι εύκολη αλλά δεν έχω αμφιβολία για το επίπεδο του παιχνιδιού του στα Grand Slams”.

The post Μουράτογλου: “Έτοιμοι για RG Ναδάλ και Τζόκοβιτς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα