Ναδάλ: Ανεβάζει ρυθμούς για τη μεγάλη επιστροφή (vid+pics)

O Ράφα Ναδάλ συνεχίζει την προσπάθεια για να προλάβει το χρόνο και να επιστρέψει στα courts τη νέα σεζόν και στην Αυστραλία, εκεί όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά πριν από τον σοβαρό τραυματισμό του στο ισχίο μένοντας εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα δημοσιεύτηκε στα social media νέο βίντεο με τον κάτοχο 22 Grand Slam να προπονείται στην ακαδημία του, με ακόμα

πιο έντονους ρυθμούς και μάλιστα με τη νέα του ρακέτα (Pure Aero Rafa) δείχνοντας ότι κάνει θετικά βήματα για τη μεγάλη επιστροφή. 

Rafael Nadal continuing to improve, playing practice points

abel.b.horvath IG pic.twitter.com/hl9PInxRdw

— Olly (@Olly_Tennis_) November 27, 2023

Πριν από 10 περίπου μέρες ο Ισπανός στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής εκδήλωσης για την Tekon Tennis Clinic, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα επιστρέψει στα courts κάτι που ο Ισπανός, πριν από μερικές εβδομάδες, δεν θεωρούσε βέβαιο. 

“Μέχρι τώρα δεν ήξερα αν θα έπαιζα ξανά τένις. Τώρα το πιστεύω.”, είπε. “Αυτό που έχει αλλάξει σε σχέση με μερικές εβδομάδα πριν, είναι ότι τώρα ξέρω ότι θα παίξω ξανά τένις. Δεν το ήξερα πριν, αλλά ειλικρινά τώρα το γνωρίζω επειδή η εξέλιξη είναι θετική. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει μεγάλα και θετικά βήματα.”, είχε πει ο Ισπανός, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο663 του κόσμου. 

Rafa practicing (IG post: nehirduru_tennis) pic.twitter.com/zkS3Ymk0X9

— Minal (@AlwaysMinal) November 26, 2023

The post Ναδάλ: Ανεβάζει ρυθμούς για τη μεγάλη επιστροφή (vid+pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα