Νικηφόρα επιστροφή της Οσάκα στο tour (vids)

08:58 1/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Η επιστροφή της Ναόμι Οσάκα μετά από 14 μήνες αγωνιστικής απραξίας, συνδυάστηκε με νίκη καθώς η 26χρονη Γιαπωνέζα κατάφερε να διατηρήσει τη ψυχραιμία της στο τέλος και να ξεπεράσει στα δύο σετ το εμπόδιο της Ταμάρα Κόρπατς, Νο84 στον κόσμο.

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και τέσσερις φορές πρωταθλήτρια σε Grand Slam, επιβλήθηκε 6-3, 7-6(9) της αντιπάλου της και προκρίθηκε στις “32” του Brisbane International όπου την περίμενε το Νο15 του ταμπλό, Καρολίνα

Πλίσκοβα.

Back in a big way @naomiosaka wins her first match in 15 months, overcoming Tamara Korpatsch, 6-3 7-6(9) #BrisbaneTennis pic.twitter.com/qUYgtRQI2h

— Brisbane International (@BrisbaneTennis) January 1, 2024

Είναι το πρώτο επίσημο τουρνουά της Οσάκα μετά το Τόκιο, τον Σεπτέμβριο του 2022, με την Γιαπωνέζα να γίνεται μητέρα τον περασμένο Ιούνιο.

Με break στο 1ο και στο τελευταίο game του εναρκτήριου σετ, η Οσάκα έδειξε σαν να μην έλειψε 14 μήνες από το WTA Tour ενώ και στο πιο κλειστό 2ο σετ, φάνηκε η ποιότητα της Γιαπωνέζας.

Παρ’ότι δεν κατάφερε να σερβίρει στο 5-3 games για τη νίκη, πήρε το “τρίποντο” στο tie break, σώζοντας και δύο set points της Κόρπατς.

To υπόλοιπο πρόγραμμα της πρεμιέρας του Μπρισμπέιν, επηρεάστηκε πολύ από τη βροχή την πρωτοχρονιά στο Queensland.

Mum on a mission @naomiosaka pic.twitter.com/WsECvmRRbO

— Brisbane International (@BrisbaneTennis) January 1, 2024

BRISBANE INTERNATIONAL SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post Νικηφόρα επιστροφή της Οσάκα στο tour (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα