Ντόχα: Μεσημέρι Τρίτης ξεκινάει η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την 19χρονη Τσέχα Λίντα Νόσκοβα στην πρεμιέρα της στο Qatar Open, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει όχι πριν τις 14:30 GR στο δεύτερο παιχνίδι του προγράμματος της Τρίτης στο court Crandstand 1 και μετά από τον αγώνα της Κινγουέν Ζενγκ κόντρα στην Μάγκντα Λινέτ. 

Η Σάκκαρη θέλει να αφήσει πίσω τις δύο σερί ήττες σε Μελβούρνη και Άμπου Ντάμπι και να ξεκινήσει με το δεξί ένα τουρνουά στο οποίο έχει εξαιρετική παράδοση φτάνοντας σε δύο ημιτελικούς τα τελευταία δύο χρόνια,

απέναντι σε μια παίκτρια που τον περασμένο μήνα έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στο Australian Open αποκλείοντας την Νο1 του κόσμου Ίγκα Σφιόντεκ. 

Σε περίπτωση πρόκρισης η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο μία εκ των Αναστάσια Ποταπόβα και Καρολίνα Πλίσκοβα οι οποίες θα αγωνιστούν αργότερα μέσα στην ημέρα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Ελληνίδα τενίστρια θα βρει στο δρόμο της την Νόσκοβα, ωστόσο το 2023 η Σάκκαρη αγωνίστηκε κόντρα σε Τσέχες τενίστριες 9 φορές τελειώνοντας τη σεζόν με 5-4. 

Το πρόγραμμα της Τρίτης στο κεντρικό court θα ανοιξουν οι Ξινγιού Γουάνγκ και Βικτόρια Αζαρένκα στις 14:30 GR, ενώ αμέσως μετά η Κατερίνα Σινιάκοβα θα αντιμετωπίσει την Κόρι Γκοφ. Στη συνέχεια η Ονς Ζαμπέρ θα παίξει με την Λέσια Τσουρένκο, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα κλείσει η πρωταθλήτρια του Άμπου Ντάμπι της περασμένης Κυριακής, Έλενα Ριμπάκινα κόντρα στην Λιν Ζου. 

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+1h)

The post Ντόχα: Μεσημέρι Τρίτης ξεκινάει η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντόχα, Μεσημέρι Τρίτης, Σάκκαρη,ntocha, mesimeri tritis, sakkari