Ντόμινικ Τιμ: “Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει ο κορυφαίος” (vid)

O Ντόμινικ Τιμ έδωσε την.. ετυμηγορία του για τις πιθανότητες που έχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς να κάνει φέτος το Calendar Slam και αναφέρθηκε στους τέσσερις – πέντε παίκτες που μπορούν να σταματήσουν τον Σέρβο αλλά και τον Ράφαελ Ναδάλ από το να σαρώσουν τα Grand Slams.

Πόσο πιθανό είναι ωστόσο να πάρει και τα τρία Majors που απομένουν; Πρώην πρωταθλητής του US Open ο Αυστριακός μίλησε στον

Κάσπερ Ρούουντ και το Eurosport για τους Τζόκοβιτς και Ναδάλ αλλά και τον ανταγωνισμό. “Έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες τώρα που μπορούν να τους νικήσουν. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες αλλά προφανώς αυτοί οι δύο, τρεις όταν έπαιζε και ο Φέντερερ, παραμένουν ένα επίπεδο υψηλότερα, ειδικά στα Slams, ειδικά στα ματς που κρίνονται στα τρία νικηφόρα sets. Για όλο τον κόσμο του τένις θα ήταν ωραίο να δούμε μία τελευταία μονομαχία στο Roland Garros, προφανώς, αλλά ο Νόβακ θα είναι το φαβορί για τα Grand Slams φέτος”.

Τα πράγματα αλλάζουν όταν η δράση διεξάγεται στο κόκκινο χώμα του Παρισιού με τον Τιμ να συνεχίζει λέγοντας: “Αν ο Ράφα είναι έτοιμος εκεί τότε θα ισχύει το αντίθετο. Εκείνος θα είναι το φαβορί, προφανώς, έχει πάρει τον τίτλο 14 φορές, είναι κάτι τρελό. Αν δείτε ωστόσο την απόδοση του Νόβακ στο Αυστραλιανό Όπεν, που ήταν απίστευτο, προφανώς θα έχει τον τίτλο του φαβορί τόσο στο Wimbledon όσο και στο US Open”.

The post Ντόμινικ Τιμ: “Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει ο κορυφαίος” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα