Ρότερνταμ: Πέρασε στα προημιτελικά ο Παγώνης

Το 3/3 έκανε σήμερα Πέμπτη (22/2) ο Ραφαήλ Παγώνης στο κυρίως ταμπλό του Robey FOCUS Tennis Academy Open του Ρότερνταμ, εξασφαλίζοντας έτσι και την αγωνιστική του παρουσία στα προημιτελικά της U14 διοργάνωσης της Tennis Europe.

Ο νεαρός Έλληνας τενίστας επικράτησε του Γερμανού, αλλά και No14 στο ταμπλό, Λούις Κάλιν, με 3-6, 6-2,

6-0, και μπήκε στην 8άδα. Για να φτάσε ως εδώ πρώτα νίκησε τον Ντεξ Βαν Βέλντχιουζεν (Ολλανδία) με 6-2, 6-2 και μετά τον Λέο Ανίθεϊ (Γαλλόα) με 6-3, 6-3.

Στα προημιτελικά θα παίξει με τον Βέλγο, αλλά και No9 του ταμπλό, Ράφαελ Ντεμπέλντερ, ενώ αγωνίζεται και στα διπλά, έχοντας δίπλα του τον Λουίς Κάλιν. Μαζί έχουν κερδίσει ήδη 2 φορές, και στους “8” θα παίξουν με τους Ολλανδούς Σεμ Μπρίελς και Λίαμ Ντε Μπρούιν.

Στο αντίστοιχο ταμπλό των κοριτσιών ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της σήμερα η Χαρά Ζήνα. Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε την Βελγίδα Μικαέλα Ντε Χερτ, και έχασε με 6-2, 6-0. Για να φτάσε ως εδώ είχε ήδη σημειώσει 2 νίκες, ενώ έπαιξε και στα διπλά.

Στην πρεμιέρα της επικράτησε της επίσης Βελγίδαας, Νούρ Κιούλεμανς με 6-3, 6-3 και στον επόμενο γύρο κέρδισε την Ολλανδέζα, Έσμι Βόλκερς, με 6-1, 6-2. Στα διπλά συνεργάστηκαν με την Ολλανδέζα, Έμα Σάντσεζ, και έχασαν στο πρώτο τους παιχνίδι από τις “γηπεδούχες”, Στέρι Μπένσχοπ και Κάρα Νίτεσκου, με 6-2, 4-6, 10-6.

The post Ρότερνταμ: Πέρασε στα προημιτελικά ο Παγώνης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα