Ο Τζόκοβιτς απάντησε στο αν θα κέρδιζε τον Νόβακ του 2013 (pics)

Σε μία από τις πολλές on court συνεντεύξεις που έδωσε χθες ο Νόβακ Τζόκοβιτς, λίγο μετά τον back to back θρίαμβο στα Nitto ATP Finals, απάντησε και στο ερώτημα σχετικά με το αν θα κέρδιζε τον νεότερο κατά 10 χρόνια εαυτό του.

Ο 36χρονος Σέρβος είπε πως με σιγουριά θα έβαζε δύσκολη στη νεότερη έκδοση του εαυτού του, αλλά δεν πιστεύει πως θα κέρδιζε τον Νόλε του 2015, μιας και τότε ήταν η καλύτερη χρονιά του, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου.

“Πριν από 10 χρόνια ήταν το 2013, οπότε θα

έλεγα πως ο Νόβακ του σήμερα θα κέρδιζε. Το 2015 ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές, ίσως η καλύτερη χρονιά που είχα, με 19 διαδοχικούς τελικούς σ’ όλα τα τουρνουά, 3/4 Slam.

Πέρασα πολύ ωραία 18 μήνες, όλο το 2015 και το μισό του 2016. Και πάλι, οι στιγμές στο χρόνο είναι διαφορετικές για μένα. Δεν προσπαθώ να παίξω όσο έπαιζα πριν από 10 χρόνια. Πρέπει να διαλέξω τα σωστά τουρνουά και τις σωστές περιόδους του χρόνου όπου μπορώ να αποδώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι δύσκολο να συγκρίνεις.

Αλλά κάποιος μου έκανε την ίδια ερώτηση πριν από λίγο καιρό. Η ερώτηση ήταν στην πραγματικότητα διατυπωμένη όπως, ποιος θα κέρδιζε στο ματς; Είπα ότι θα ήταν μια εύκολη δουλειά για έναν 36χρονο (χαριτολογώντας). Αστειεύομαι φυσικά. Δε ξέρω ποιο θα ήταν το σκορ. Θα έβαζα δύσκολα στον νεαρό εαυτό μου, αυτό είναι σίγουρο”.

Djokovic was asked who would win, Novak today or Novak from 2013:

“10 years ago was 2013, so I would say Novak of today. 2015 was one of the best years, probably the best year I had with 19 finals in a row on all the tournaments, three out of four slams. I had quite a great 18… pic.twitter.com/sNSOnhU9B5

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) November 20, 2023

The post Ο Τζόκοβιτς απάντησε στο αν θα κέρδιζε τον Νόβακ του 2013 (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα