Παγώνης: “Καλή εβδομάδα με καλό τένις” (pics)

Στην 3η θέση του “θρυλικού” Junior Orange Bowl της Φλόριντα κατέκτησε ο Ραφαήλ Παγώνης, μιας και νίκησε στον μικρό τελικό της U12 κατηγορίας, για να ολοκληρώσει ιδανικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο Παγώνης έχασε στα ημιτελικά από τον No1 του Χονγκ Κονγκ, Φου

Γουάνγκ Τσόι, με 6-2, 6-1, αλλά στο ματς για τη θέση στο βάθρο κατάφερε να επικρατήσει του Αμερικάνου, αλλά και No2 του ταμπλό, Νίκολας Ντου, με 6-0, 6-0, για να κλείσει ιδανικά την εβδομάδα του στις ΗΠΑ.

Λίγο μετά την απονομή, ο Ραφαήλ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας λίγα λόγια με τους ακόλουθούς του, ενώ ευχαρίστησε τους οικείους και τους χορηγούς του για τη στήριξη που δέχθηκε.

“Τρίτη θέση στην κατηγορία U12, σε ένα από τα πιο διάσημα τουρνουά τένις νέων στον κόσμο. Πολύ καλή εβδομάδα με καλό τένις εκτός από τον ημιτελικό, αλλά αυτό είναι το τένις, πρέπει να συνεχίσεις, να συνεχίσεις και να συνεχίσεις!

Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγάλο μου αδερφό, τον προπονητή που ήρθε μαζί μου στο Μαϊάμι για ένα μήνα, που τον κόλλησα στρεπτόκοκκο στη Φλόριντα και με προπόνησε όταν δεν ήμασταν άρρωστοι (χαριτολογώντας).

Επίσης τον “χοντρό” μου φίλο, mikey_g_clark (tag στο Instagram), που ήταν πάντα μαζί μου για υποστήριξη. Τη μαμά μου, που κάνει γυμναστική όταν ο μπαμπάς μου δεν είναι μαζί μου.

Τον προπονητή μου στην Ελλάδα, τον Γιώργο Φουντούκο, για την υποστήριξη, τον αήττητο προπονητή μου, Πάρη Γεμουχίδη, και τον ροκ σταρ, tennis_panda (tag στο Intagram) για τις συμβουλές.

Επίσης, πολλή εκτίμηση στον καθηγητή και προπονητή μου, τον Βαγδάτη, για την προετοιμασία πριν το Masters και την περιοδεία των ΗΠΑ. Οι γυμναστές μου blstrong.gr και pagonisv9 (tags στο Intagram) για να με κρατούν σε φόρμα και υγιή.

Τους φυσιοθεραπευτές μου physio_gold_ και evagelosdimou για τη φροντίδα του σώματός μου, στους orestis_panoulas και fitbuddy.gr για το πρόγραμμα διατροφής μου, και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους χορηγούς μου.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στις δύο οικογένειες που κατέστησαν δυνατή αυτήν την περιοδεία ενός μήνα στις ΗΠΑ (kiksmart και dinos82, tags στο Instagram), αλλά και στους kyvegeor και Kyvernitistravelgroup (tags στο Intagram) για την οργάνωση όλων των ταξιδιών μου στο τένις!

Ελπίζω να επιστρέψω εδώ, καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλή χρονιά!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafael Pagonis (@rafael_pagonis)

The post Παγώνης: “Καλή εβδομάδα με καλό τένις” (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα