Πανελλήνιο Juniors (U12): Πρωταθλητές Σπύρου και Μπεκιάρη

16:35 2/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Ιάσονας Σπύρου (ΟΑ Βόλου) και Ειρήνη Μπεκιάρη (Ροδιακός ΟΑ), αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος για το 2024, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors (U12) που πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις του ομίλου Αντισφαίριση & Ζωή στη Λάρισα.

Στα αγόρια ο Νο1 του ταμπλό, επικράτησε στον τελικό της Μ. Πέμπτης του Νο2 του ταμπλό, Γιώργου Πούντζα (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 6-2, 6-2 κατακτώντας τον τίτλο και το φετινό πρωτάθλημα στην κατηγορία του. Στο μικρό τελικό για τις θέσεις 3-4 ο Γιώργος Τρούλης (Ηράκλειο

ΟΑΑ), επικράτησε του Θεόφιλου Τσοκανή (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 7-5, 4-6, 6-4 κατακτώντας την 3η θέση. 

Στον τελικό του διπλού ο Πούντζας πήρε τη…ρεβάνς από τον Σπύρου, καθώς μαζί με τον Νικόλα Δάσκο (ΑΟΑ & Α. Πεύκης) επικράτησαν των Νο1 του ταμπλό, Σπύρου και Άγγελου Σαριδάκη (ΑΣ Δροσιάς Νίκη) κερδίζοντας με 6-1, 6-2 παίρνοντας τον τίτλο. 

Στο μικρό τελικό του διπλού την 3η θέση κατέλαβαν οι Θεόφιλος Τσοκανής και Γιώργος Τρούλης που νίκησαν τους Αλέξανδρο Πράπα (ΑΣ Αντισφαίριση & Ζωή) και Χρήστο Τσίτσια (ΑΣ Αντισφαίριση & Ζωή) με 6-3, 6-2. 

Στα κορίτσια, μετά από ένα πολύ όροφο τελικό η Νο5 του ταμπλό, Ειρήνη Μπεκιάρη κέρδισε την Νο1 seeded, Ιωάννα Τσεπετονίδου (ΜΓΣ Πανσερραϊκός) με 7-6(5), 3-6, 6-1 κατακτώντας το πρωτάθλημα, με την Δήμητρα Καλλίστρου (ΑΕΤ Νίκη Πατρών) να καταλαμβάνει την 3η θέση μετά τη νίκη της στο μικρό τελικό απέναντι στην Νο2 του ταμπλό, Χαρίκλεια Τσόλη (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) με 6-1, 6-4. 

Εκτός από τον τίτλο στο μονό η Μπεκιάρη κατέκτησε και τον τίτλο στο διπλό, καθώς μαζί με την Τσεπετονίδου κέρδισαν στον τελικό τις Καλλίστρου και Αναστασία Λιώρη (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας) με 6-1, 6-2, ενώ την 3η θέση πήραν οι Αναστασία Χόλμπαν (ΟΑ Αθηνών) και Αγγελική Παυλίνα Οικονομόπουλου (ΟΑ Αθηνών) που νίκησαν στον μικρό τελικό τις Τσόλη και Παρασκευή Κατσιγιαννάκη (ΟΑ Ιωλκός) με 6-4, 6-2. 

Τέλος στο διπλό μικτό πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Απόλλωνας Σιδεράκος (ΑΣ Ορφέας Λάρισας) και Παρασκευή Κατσιγιαννάκη (ΟΑ Ιωλκός) που κέρδισαν στον τελικό το δίδυμο Αλέξανδρος Πράπας και Χαρίκλεια Τσόλη με 6-2, 6-0. Την 3η θέση κατέκτησαν οι Νο1 του ταμπλό, Δημήτρης Χατζηνικολάου (ΟΑ Βούλας) και Δήμητρα Καλλίστρου με walkover, καθώς αποσύρθηκαν οι Σπύρος Χατζησπύρος (ΟΑ Βούλας) και Ολυμπία Γεωργανά (ΑΕ Πόρτο Ράφτη).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΓΟΡΙΑ 12 |  ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12

The post Πανελλήνιο Juniors (U12): Πρωταθλητές Σπύρου και Μπεκιάρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα