Νόρι: “Ο Αλκαράθ θα είναι καλύτερος από τον Σίνερ το 2024”

Ο Κάρλος Αλκαράθ αναμένεται να παίξει καλύτερο τένις από τον Γιάνικ Σίνερ σύμφωνα με τον Βρετανό τενίστα Κάμερον Νόρι. Ο Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης είναι μεγάλος φαν του 20χρονου Ισπανού, τον οποίον βλέπει ως κορυφαίο παίκτη της νέας γενιάς. 

Ο Σίνερ από την άλλη, είναι το πρόσωπο για το οποίο όλοι μιλούν αυτό το διάστημα μετά τη συμμετοχή στον τελικό των ATP Finals, αλλά και την κατάκτηση του Davis Cup

με την Ιταλία κερδίζοντας μάλιστα τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε μονό και διπλό, ωστόσο ο Αλκαράθ κατάφερε να κερδίσει τον Σέρβο στον τελικό του Wimbledon. Δεν είναι και λίγο.

“Νομίζω ότι ο Αλκαράθ θα τα πάει καλύτερα από τον Σίνερ την επόμενη σεζόν. Θεωρώ ότι ο Αλκαράθ έχει πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι. Κινείται καλύτερα στο court από τον Σίνερ, έχει μεγαλύτερη ποικιλία στο forehand, καλύτερο drop-shot, κάνει καλύτερα volley από τον Ιταλό, ενώ είναι και πιο ποιοτικός στο slice game. Οπότε θα έλεγα ότι ο Αλκαράθ θα έχει μια καλύτερη χρονιά από τον Σίνερ. Για να δούμε μπορεί να κάνω και λάθος.”, είπε ο Νόρι

Θυμίζουμε ότι ο Νόρι είχε κερδίσει τον Ισπανό μέσα στο 2023 στον τελικό του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά και στα προημιτελικά στο Σινσινάτι το 2022, με τον Ισπανό πάντως να έχει το προβάδισμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 4-2. 

The post Νόρι: “Ο Αλκαράθ θα είναι καλύτερος από τον Σίνερ το 2024” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα