Οι 5 “Γιουσέιν Μπολτ” της Premier League

12:43 6/2/2024 - Πηγή: Contra

Αποκαλύφθηκαν οι πέντε ταχύτεροι παίκτες της Premier League αυτή τη σεζόν και ένα όνομα έκπληξη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Την περασμένη σεζόν, το στέμμα απονεμήθηκε στον Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι είναι 33 χρονών, κατέγραψε κορυφαία ταχύτητα σε σπριντ τα 37,31 χιλιόμετρα την ώρα.

Όμως ο περσινός αριθμός του Γουόκερ έχει ήδη ξεπεραστεί από έναν παίκτη φέτος, τον Μίκι φαν ντε Βεν, που αγωνίζεται

για την ομάδα του Ποστέκογλου. Ο απίστευτος αριθμός του Φαν ντε Βεν ήταν γνωστός στους θεατές πριν από την άφιξή του στην Premier League, αφού ήταν ο ένατος ταχύτερος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga (36,35 χλμ/ώρα) από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 2011.

Ο 23χρονος κατέγραψε μια εκπληκτική ταχύτητα σπριντ με 37,38 χλμ. την ώρα καθιστώντας τον άνετα τον ταχύτερο παίκτη της κατηγορίας αυτή τη χρονιά.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ακραίος επιθετικός της Λούτον, Τσιντόζι Ογκμπένε, ο οποίος σημείωσε την εκπληκτική ταχύτητα των 36,93 χλμ. Και από κοντά τον ακολουθεί ο μέσοεπιθετικός της Γουλβς, Πέδρο Νέτο στα 36,86 χιλιόμετρα.

Στην τέταρτη θέση, εν τω μεταξύ, βρίσκεται ο Ντομινίκ Σόμποσλαϊ της Λίβερπουλ (36,76 χλμ?ώρα, ενώ ένα άλλο όνομα-έκπληξη, ο κεντρικός αμυντικός της Μπέρνλι, Ντάρα Οσί με 36,73 χλμ/ώρα και βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Το ρεκόρ, ωστόσο, όλων των εποχών δεν το κατέχει κανένας άλλος από τον Γουόκερ, ο οποίος “έκαψε” το γρασίδι με τα 37,80 χλμ/ώρα πίσω στο 2020.

Περισσότερα εδώ

Φήμη: Επιστρέφει στην δράση και την ΕuroLeague ο Ρούμπιο

Το μήνυμα του Μαρτίνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα