Ριμπάκινα: “Ακόμα πονάω μετά τα παιχνίδια” (vid)

Η Έλενα Ριμπάκινα για μία ακόμη φορά τόνισε ότι δεν είναι στο 100% της αγωνιστικής της κατάστασης μετά από την ασθένειάς της η οποία την υποχρέωσε να αποσυρθεί από το Indian Wells, αλλά και να μείνει εκτός προπονήσεων για κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα. 

Τόσο στην πρεμιέρα της με την Κλάρα Ταύσον, όσο και στον 3ο γύρο κόντρα στην Τέιλορ Τάουνσεντ η Καζάκα και Νο4 του κόσμου χρειάστηκε 3 sets για να φτάσει σε δύσκολες προκρίσεις. Κόντρα την Μάντισον Κις, η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη, έκανε το καλύτερο παιχνίδι της αυτή την εβδομάδα, ωστόσο συνεχίζει να μην

αισθάνεται στο 100%.

“Δυστυχώς ήταν μεγάλο το διάστημα χωρίς τένις. Ήμουν 8 ημέρες χωρίς να κάνω τίποτα. Χωρίς να έχω καλή φυσική κατάσταση ήταν δύσκολο να επιστρέψω. Πονάω ακόμα μετά από τους αγώνες. Ωστόσο, αισθάνομαι καλύτερα και πιο δυνατή μετά από κάθε ματς και ελπίζω να είμαι ακόμα πιο καλά στη συνέχεια. Θα δούμε πως θα είμαι στο επόμενο παιχνίδι.”

Η περσινή φιναλίστ θα αντιμετωπίσει την Σάκκαρη ξημερώματα Τετάρτης (01:00 GR) με την Ελληνίδα τενίστρια να φτάνει στην 8άδα άνευ αγώνα μετά την απόσυρση της Άννα Καλίνσκαγια λόγω τραυματισμού.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Ριμπάκινα: “Ακόμα πονάω μετά τα παιχνίδια” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα