Ρότερνταμ: Ο Σίνερ μια νίκη μακριά από τίτλο και Νο3 (vids)

O ασταμάτητος και αήττητος φέτος, Γιάνικ Σίνερ χρειάστηκε μόλις 79 λεπτά για να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Ολλανδού και Νο29 του κόσμου, Τάλον Χρίκσπουρ με 6-2, 6-4 και πλέον είναι μια νίκη μακριά από τον τίτλο του Ρότερνταμ, αλλά και από το να γράψει ιστορία ως ο πρώτος Ιταλός που φτάνει στο Νο3 του κόσμου. 

Back-to-back Rotterdam Finals! @janniksin defeats Griekspoor 6-2 6-4 and moves on to face De Minaur in his second successive #abnamroopen Final! pic.twitter.com/OoecdK6OAQ

Tennis TV (@TennisTV) February 17, 2024

Ο Νο4 του κόσμου, ο οποίος έφτασε τις 10 σερί νίκες από την αρχή της χρονιάς, τελείωσε τον ημιτελικό με 7 άσους (ένα διπλό λάθος) με 81% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (30/37) έσβησε και τα 6 break-points του Χρίκσπουρ, ενώ από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις 4 ευκαιρίες για break. 

Με συνέπεια στο service και παίζοντας άκρως επιθετικό τένις, ο Σίνερ ξεκίνησε εντυπωσιακά τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό και με δύο breaks (1-0, 4-1) προηγήθηκε με 5-1 για να κλείσει το set με 6-2 με love game κάνοντας το 1-0. 

The forehand is FIRING @janniksin #abnamroopen pic.twitter.com/9ZtONnciln

Tennis TV (@TennisTV) February 17, 2024

Στο 2ο σκέλος ο Χρίκπουρ εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστικός υποχρεώνοντας τον Σίνερ να κάνει δύο μεγάλα holds (2-2, 3-3), οπου χρειάστηκε να σβήσει από δύο break-points σε κάθε game. Ό,τι δεν έκανε σε αυτές τις περιπτώσεις ο Ολλανδός το έκανε στο καθοριστικό 9ο game ο Σίνερ που με ένα επιβλητικό break (love game) έκανε το 5-4 για να κλείσει το ματς αμέσως μετά.

Στον τελικό της Κυριακής ο περσινός φιναλίστ θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Άλεξ ντε Μινόρ που νωρίτερα επικράτησε του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 6-4, 6-3. 

ABN AMRO OPEN ROTTERDAM DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Ρότερνταμ: Ο Σίνερ μια νίκη μακριά από τίτλο και Νο3 (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα