Ρουντ για Αλιασίμ: “Είναι επικίνδυνος παίκτης”

Για τον επερχόμενο αντίπαλό του στο Mutua Madrid Open μίλησε ο Κάσπερ Ρουντ στην on court συνέντευξή του, μετά τη νίκη επί του Κάμερον Νόρι με 6-2, 6-4. Ο Νορβηγός μετρά 7 διαδοχικές νίκες στο χώμα, αλλά και 13 σε 15 ματς από την έναρξη της clay season.

Δεν υπερασπίζεται βαθμούς στη Μαδρίτη και μετά τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά έχει τη δυνατότητα ν’ αυξήσει περαιτέρω τη διαφορά τους στην παγκόσμια κατάταξη. Είναι στο No6 του κόσμου, και αν φτάσει ως τα ημιτελικά θα κλειδώσει την παραμονή του εκεί.

Κόντρα στον 23χρονο Καναδό μετρά τρεις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις

τους, και έχουν ξανασυναντηθεί στο χωμάτινο τουρνουά τις ισπανικής πρωτεύουσας. Ήταν στο πλαίσιο του 2ου γύρου το 2021, και ο Ρουντ είχε επικρατήσει με 6-1, 6-4 του Αλιασίμ.

“Είναι επικίνδυνος παίκτης και έχει υπάρξει στο Top-10. Έχει κερδίσει αρκετούς μεγάλους τίτλους, ενώ είχαμε και κάποιες μάχες στο παρελθόν. Είχαμε παίξει εδώ μια φορά πριν από 3 χρόνια. Θα προσπαθήσω να σκεφτώ λίγο αυτό το ματς.

Είναι ιδιαίτερα απειλητικός και επικίνδυνος όταν το νιώθει και χτυπά πολύ καλά την μπάλα. Θα πρέπει να είμαι έτοιμος για γρήγορα και εισερχόμενα χτυπήματα απ’ αυτόν, προκειμένου να τα καταφέρω.”

The post Ρουντ για Αλιασίμ: “Είναι επικίνδυνος παίκτης” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα