Madrid Open: Πέρασε στους “16” ο Σίνερ (vids)

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Γιανίκ Σίνερ στη Μαδρίτη, και πρόκριση στον 4ο γύρο της ATP Masters 1000 διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Ο 22χρονος Ιταλός επικράτησε του Πάβελ Κότοφ με 6-2, 7-5, και έκλεισε θέση στη 16άδα του Madrid Open.

Μετά από μία ώρα και 39 λεπτά αγώνα στο Manolo Santana Stadium ο No2 του κόσμου έφτασε στην τέταρτη νίκη του στη διοργάνωση, αλλά και 26η στη σεζόν (26-2). Στους “16” θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο ενός

εκ των Κάρεν Χατσάνοφ και Φλάβιο Κομπόλι.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Σίνερ μέτρησε 21 winners και τρεις άσους, έναντι 10 του Ρώσου που δεν είχε κανέναν άσο. Ο Ιταλός είχε 71% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service, αξιοποίησε 6/13 BP του, και παράλληλα έσβησε 3/6 ευκαιρίες του Κοτόφ.

I’m working late, cause I’m a Sinner @janniksin comes from 3-5 in the second set to defeat Kotov 6-2 7-5 in Madrid!#MMOpen pic.twitter.com/WdbJfNDEpm

Tennis TV (@TennisTV) April 29, 2024

Στο πρώτο set ο κορυφαίος του ταμπλό ξεκίνησε με hold και break (2-0), όμως ο Ρώσος κατάφερε να το σβήσει άμεσα και να μειώσει (2-1). Break στο break για τον Σίνερ, που πήρε ξανά ασφαλές προβάδισμα (3-1), όμως τον “έσπασε” ξανά ο Κοτόφ για να μειώσει (3-2).

Η αλληλουχία των break συνεχίστηκε και στο 6ο game, με τον Ιταλό να ανακτά τα ηνία, και στη συνέχεια με love service game να μεγαλώνει κι’ άλλο την απόσταση. Το set έκλεισε με το τέταρτο σερί break του Σίνερ, που εκμεταλλεύτηκε την πρώτη του ευκαιρία για SP (6-2).

Στο δεύτερο set αμφότεροι ξεκίνησαν με hold (1-1), ενώ άμεσα ο Ρώσος προσπέρασε, μετά από τριπλό BP του (2-1). Με love service game πήρε καλύτερη διαφορά και την κράτησε ως το 8ο game (5-3), ενώ έχασε και SP από το αντίπαλο service για να πάει το ματς σε decider.

Ο Σίνερ βρήκε break την τελευταία στιγμή για να αποσοβήσει το τρίτο set (5-5), κράτησε το service του στο 11ο game χαρίζοντας μόλις έναν πόντο (6-5), και έγραψε τον επίλογο του ματς μετά από τετραπλό break/match point, για να προκριθεί στους καλύτερους 16 (7-5).

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Madrid Open: Πέρασε στους “16” ο Σίνερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα